Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Iznācis žurnāla «IEVAS Stāsti» jaunākais numurs

Agnese Pasa, 13.08.2010. 09:33

Interesanti, aizraujoši un iedvesmojoši stāsti «IEVAS Stāstu» jaunākajā numurā!
Iznācis žurnāla «IEVAS Stāsti» jaunākais numurs

«Braucot prom, aptvēru, ka Andrejam un bērniem esmu vajadzīga. Caur autobusa logu ieskatījos Andreja acīs. Šķita – viņš sabruks...»
Uzzini, kāpēc bijusī Nacionālā teātra aktrise Vizma Kvēpa vasarā pamet labi atmaksātu darbu Londonā un atgriežas Latvijā.

«Reiz man stāstīja – kādā mazpilsētiņā izmēģināts, vai apvārdotu olu, iemetot kaimiņa tīrumā, raža patiešām būšot plika kā ola. Visi dārzi un lauki bijuši pilni ar olām!»
Par dziednieku Rolandu Tiltiņu, kurš atbrīvo no slimībām, meklē pazudušus cilvēku un noņem lāstu.

«Meklēju vīru pēc divām pazīmēm. Pirmā – lai viņam būtu tāds pats uzvārds kā manai mātei jaunībā, otrs nosacījums bija tikpat svarīgs – manam izredzētajam vajadzēja izskatīties pēc Ģirta Jakovļeva..»
Rubrikā Mīlestības leģenda lasi, kā Radio diktore Māra Eglīte satika savu sapņu bruņinieku.

«Vai es zinu, pie kā nokļūst manas olšūnas, vai pazīstu sievietes, kas iznēsā daļiņu mana bērniņa? Nē, nezinu. Es ziedoju nevis bērnu, bet tikai šūnu, ko cita sieviete radīs par bērnu. Mans bērns ir tas, ko esmu iznēsājusi un dzemdējusi, ko audzinu un mīlu.»
Aizkustinošs stāsts par latgalieti Ievu Miglinieci, kas ziedo savas olšūnas, lai bezbērnu pāri tiktu pie bērniņa.

«Gaišreģe atbildēja: Mudītei būs divi bērni – puisītis un meitiņa. Zīmīgi paskatījusies uz sievieti, zintniece uzsvēra: «Nekam pārlieku nepieķeries. Klausi sirdsbalsij!»
Lasi, kādus elles lokus izgāja Mudīte, līdz satika savu dzīves vīrieti.

Izmanto iespēju! Jautā par savu nākotni IEVAS Stāstu ekspertiem: astrologam Jurim Kauliņam, gaišreģei Ļesjai Steļmahai, zīlniekam Ilmāram Briedim un pareģim Aldim Dreimanim.

Tas viss un vēl daudz aizraujoša žurnālā „IEVAS STĀSTI",
kas iznāks 13. augustā.

Reizi divās nedēļās pie Tevis dodas
LATVIJAS LABĀKAIS STĀSTU ŽURNĀLS – IEVAS Stāsti!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV