Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Iznācis žurnāla "Cosmopolitan" septembra numurs

Dāvis Sakne, 07.09.2010. 15:35

Septembri mēs sākam ar pārliecinošu moto "Sasniedz visu, ko vēlies", kam, šķiet, pievienojas arī mūsu lielās intervijas personība Džesika Alba. Savos 29 gados viņa jau ir paspējusi piedalīties vairāk nekā 20 filmās, viņai ir burvīga meitiņa un vīrs, kuru pirmo reizi satiekot viņa draudzenei paziņoja: "Es tikko satiku vienu vīrieti, un es gribu būt kopā ar viņu uz visiem laikiem!".
Iznācis žurnāla "Cosmopolitan" septembra numurs

Ja pašlaik tev ir attiecības, kas tevi neapmierina, esi godīga pret sevi, varbūt ir vērts šķirties, lai nākotnē ļautu sev piedzīvot tikpat skaistu un pārliecinošu sajūtu kā Džesikai. Un nesatraucies par savu partneru skaitu, rakstā "3 vai 39?" uzzināsi, cik daudz mīļāko drīkst būt sievietei un kāpēc ir tik dabiski mainīt partnerus. Savukārt multimediju mākslinieks Kaspars Bindemanis 27. lappusē mums uzticēja pavisam reālus padomus, ko darīt un ko nedarīt, ja esi izlēmusi beigt attiecības.

Vairāk izprast vīriešus un atrast savu īsto tev palīdzēs jaunā Cosmo rubrika "101 lieta par vīriešiem", uzzini visu par viņiem, sākot ar muļķīgu informāciju, kurai viņš tic, un beidzot ar pazīmēm, kas liecina, ka viņš ir auglīgs, bet 50. lappusē vari uzzināt šokējošas lietas, ko vīrieši no tevis slēpj pat tad, kad ir iemīlējušies, un kā panākt, lai viņš sāk runāt par sevi. Savukārt, ja gribi, lai tavs mīļotais sasniedz baudas virsotnes, 48. lappusē izlasi praktiskus padomus par "diviem karstiem punktiem, kuri alkst tavu pieskārienu"!

Iespējams, ar attiecībām tev viss kārtībā, bet tomēr tu jūties apjukusi un kādu laiku stāvi uz vietas, īsti nezinot, kādi ir tavi mērķi un sapņi, tad laiks mainīt savu dzīvi – jau tagad! Par to, kā spert pirmos soļus, lasi žurnāla 55. lappusē. Jaunajam dzīves posmam tev noteikti noderēs arī ļoti praktiski padomi, piemēram, no fitnesa eksperta Ralfa Upmaņa uzzināsi, kā izveidot pareizu stāju un skaistu gaitu, bet slavenību trenere Treisija Andersone ir izveidojusi speciālu vingrojumu kompleksu tvirtākam dibenam. Un, protams, ir laiks pilnībā mainīt savu garderobi – kopā ar Cosmo atklāj jaunās rudens tendences gan apģērbā, gan aksesuāros un smaržās.

Reizēm savu neapmierinātību ar dzīvi mēs mēģinām apklusināt ar dažādiem līdzekļiem, tai skaitā alkoholu un narkotikām. Ja arī tu esi izvēlējusies šo ceļu vai vēlies to iet, vispirms izlasi rakstu "Patiesība par vieglajām narkotikām", un iespējams, ka daudz veselīgāks un radošāks veids, kā nokļūt citā realitātē un ļauties skaistiem sapņiem, ir vienkārši iekārtot savu ideālo guļamistabu – mēs tev piedāvājam četrus dažādus iedvesmojošus stilus!

Cosmopolitan septembra numuru noslēdz Maijas Silovas sleja ar vārdiem, kuriem mēs pilnībā pievienojamies: "Tāpat kā reptiļiem, arī cilvēkiem vajag dažkārt mainīt "ādu", atdodot veco čaulu nebūtībā, un pilnībā atjaunoties. Tikai tā ir iespējams attīstīties. Dzīvo savu dzīvi tādu, kādu gribi izdzīvot tu."

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV