Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Iznācis žurnāla “IEVAS Stāsti” jaunākais numurs

Agnese Pasa, 10.09.2010. 10:44

Interesanti, aizraujoši un iedvesmojoši stāsti «IEVAS Stāstu» jaunākajā numurā!
Iznācis žurnāla “IEVAS Stāsti” jaunākais numurs

«Vienai ir vieglāk – daru, ko gribu, eju, kur gribu, ne ar vienu nav jārēķinās. Tomēr gribas, lai kāds pažēlo, noglāsta... Mīļumu gribas...»

Uzzini, kā populārā šlāgerdziedātāja Inga Mazure dziedina salauzto sirdi.

«Vīrietim sievietē svarīgas ir tikai divas lietas: pievilcīgas krūtis un smukas kājas. Aīdai viss bija, kā vajag.»

Rubrikā Mīlestības leģenda – rakstnieka Andra Kolberga un viņa dzīvesbiedres, aktīvas mednieces Aīdas līdzāspastāvēšanas formula.

«Lai sevi piepildītu, lai tiktu mīlēta, savā mūžā esmu meklējusi jaunas vērtības, tomēr neviens mani nav tā mīlējis un es nevienu neesmu tā mīlējusi kā Viktoru Lapčenoku...»

Leģendāras dziedātājas Noras Bumbieres dzimtas traģiskais liktenis.

«Uzsaukumus ar aicinājumu nepiedalīties padomju varas inspirētajos melos, bet dzīvot patiesībā, mēs ar Pāvilu metām cilvēkiem pastkastēs. Slēpdamies izlikāmies par mīlas pāri. Patiesībā jau nebija jāizliekas...»

Par mācītāja Pāvila Brūvera sievu Ritu, kas traucas uz moča un pēc čekas piedraudējuma kopā ar vīru devās trimdā uz Vāciju.

«...un tad pienāca kāda murgaina nakts. Redzēju vīziju – man nekavējoties jādodas uz Aglonu. Tas bija rīkojums domās, sacījumos, garā. Cēlos agri no rīta un ar velosipēdu braucu uz Aglonu.»

Par aizrautīgo zāļu vīru Aivaru Līrumu no Kalsnavas, kas Aglonā brīnumaini izārstējies no asinsvēža un tagad dziedina citus ar savām zāļu tējām.

Tikai IEVAS Stāstos! Uzzini, ko vēsta tavas roku līnijas.

Izmanto iespēju – jautā par savu nākotni IEVAS Stāstu ekspertiem: astrologam Jurim Kauliņam, gaišreģei Ļesjai Steļmahai, zīlniekam Ilmāram Briedim un pareģim Aldim Dreimanim.

Tas viss un vēl daudz aizraujoša žurnālā „IEVAS STĀSTI", kas iznāks 10. septembrī.

Reizi divās nedēļās pie Tevis dodas

LABĀKAIS LATVIJAS STĀSTU ŽURNĀLS – „IEVAS STĀSTI"!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV