Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Latvijas preses tirgū jaunums - žurnāls "The Best Magazine"

Līva Brūdere, 21.09.2010. 09:22 | komentāri (1)

No 22.septembra visās lielākajās preses tirdzniecības vietās pieejams jauns sporta un veselīga dzīvesveida žurnāls "The Best Magazine". Šis ir pirmais preses izdevums, kas latviešu valodā piedāvās aizraujošu, aktuālu, uz nozares profesionāļu pieredzi un viedokļiem balstītu informāciju par visiem spēka sporta veidiem, cīņas sportu un visu, kas interesants fitnesa pasaulē, veselīgā dzīvesveidā un rūpēs par savu ķermeni.
Latvijas preses tirgū jaunums - žurnāls "The Best Magazine"

Žurnālā piedāvātā informācija būs noderīga gan sporta profesionāļiem, gan iesācējiem kā vīriešu, tā sieviešu auditorijai. Žurnāls iznāks reizi mēnesī, 120 lpp un maksās 2.95 Ls.

"The Best Magazine" lasītājiem būs pieejams gan lielākajās preses tirdzniecības vietās, gan sporta klubos un dažādos sporta pasākumos, tādējādi nokļūstot tuvāk mērķauditorijai un paplašinot iespējas ērti iegūt žurnālu savā īpašumā.

"The Best Magazine" pirmajā numurā lasītāji var iepazīties ar:
Spēka vīru ikdienu un treniņiem
Latvijas Olimpiskās vienības masiera Mareka Osovska darbu
Stāstiem par džudo no Vsevoloda Zeļonija
Krūšu muskuļu treniņprogramām
K – 1 cīkstoņu perspektīvēm
Triatlonistu Kristapu Ploni
Maiku Taisonu ringā un dzīvē
Sporta uzturu, ūdeni, proteīniem un to lietošanas specifiku
Vēstulēm no Irākā dienējošajiem karavīriem
Vindsērfinga censoni Rihardu Akmentiņu
Un citām ar sportisku un aktīvu dzīvesveidu saistītām tēmām, kas lasītājiem palīdzēs labāk rūpēties par savu fizisko un garīgo labsajūtu.

Līdz ar pirmā numura iznākšanu ikvienam interesentam ir pieejama arī žurnāla mājas lapa www.thebestmagazine.lv, kurā tiks publicēta žurnālā neiekļautā informācija izklaidējošā un lasītājiem aizraujošā formā, kā arī ziņots par aktuālākajiem sporta pasākumiem ar "The Best Magazine" dalību, rīkoti konkursi, diskusijas, viedokļu apmaiņa.

"The Best Magazine" uzdevums – pastāstīt un iedvesmot!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV