Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Iznācis žurnāla “IEVAS Stāsti” jaunākais numurs

Ina Eglīte, 22.10.2010. 11:48

22. oktobrī iznāk žurnāla «IEVAS Stāsti» jaunākais numurs. Jaunākajā numurā lasiet:
Iznācis žurnāla “IEVAS Stāsti” jaunākais numurs

UZVALKĀ UN ĻOTI SOLĪDS
«Reizi mēnesī uzcērtos un dodos uz randiņu... ar sievu! Mūsu atšķirtībai ir gaišā puse – attiecībās nav rutīnas, satikšanās prieks ir vienmēr, tāpat kā nebeidzamā ilgošanās vienam pēc otra.»
Kādreiz populārais estrādes dziedātājs Andis Pētersons pirmo reizi vaļsirdīgā intervijā par privāto dzīvi: skatuves vārdā zaudēto ģimeni, savu jauno mīlestību zviedrieti Barbru, darbu Mūzikas akadēmijā un ekstrēmajiem vaļaspriekiem.

TĀ MĪL RAKSTNIEKI
«Vladimiram pastāvīgi atgādinu – tu neesi teicis, ka mani mīli! Es gan viņam to esmu teikusi simtiem reižu, tikai viņš šos vārdus neņem nopietni.»
Rubrikā Mīlestības leģenda – rakstnieku Māras Svīres un Vladimira Kaijaka romāns 40 gadu garumā.

JURIS TĀRS – KĀRĻA IEVIŅA DĒLS?!
«Audžuvecāki manas izcelsmes noslēpumu neizpauda. Tikai tas dīvainais ieraksts mātes dienasgrāmatā: «Lai Dievs stāv Jurim klāt tajā brīdī, kad viņš uzzinās visu patiesību.» Pēc zīmīgā sapņa sapratu, ka mans liktenis ir saistīts ar Kārli Ieviņu...»
Latviešu izcelsmes zviedrs Juris Tārs turpina šķetināt savas izcelsmes noslēpumu, un viņam palīdz gaišreģe Ļesja.

VĒRO ZĪMES!
«Planētas ir sastājušās krusta formā, un Saule to var iedarbināt. Mēs esam pārmaiņu priekšā – gan lielajā, gan katrs savā personiskajā dzīvē. Varam tikai cerēt, ka ar mums notiks labākais.»
Astroloģe Akvelīna Līvmane iesaka vērot zīmes sev apkārt.

Tikai IEVAS Stāstos! Par savu nākotni jautā IEVAS Stāstu ekspertiem: astrologam Jurim Kauliņam, gaišreģei Ļesjai Steļmahai, zīlniekam Ilmāram Briedim un pareģim Aldim Dreimanim. Jauna eksperte – pareģe un zīlniece Ļubova Einere.

Reizi divās nedēļās pie Tevis dodas LABĀKAIS LATVIJAS STĀSTU ŽURNĀLS – „IEVAS STĀSTI"!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV