Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Iznācis žurnāla “IEVAS Stāsti” jaunākais numurs

Agnese Pasa, 05.11.2010. 10:10

Interesanti, aizraujoši un iedvesmojoši stāsti «IEVAS Stāstu» jaunākajā numurā:

«Tagad, kad esmu piedzīvojusi divas ārkārtīgi spēcīgas mīlestības, mūsu attiecības ar Egilu vairāk uzskatu par draudzību. Mēs viens otram ļoti patikām, bijām svarīgi viens otram. Es biju aizrāvusies, viņš... Domāju, ka arī Egilam dziļākas mīlestības ir bijušas pēc tam.»
Horeogrāfes un dejotājas Ilzes Zariņas mīlestības vētras un dzīves izaicinājumi.

«Dažiem piemīt cilvēciska vājība patrīt mēli. Gadījās, ka šad tad ļaužu valodās mani ar kādu saprecināja. Par to nav jādusmojas, bet jāspēlē līdzi!»
Rubrikā Mīlestības leģenda – ievērojamās koncertmeistares un pianistes Vilmas Cīrules un kultūras darbinieka Nikolaja Kārkliņa slepenās laulības.

«Pirmā operācija nebija veiksmīga, tai sekoja vēl divas. Pēc tam zēns kādu laiku bija zaudējis runas spējas, neko neredzēja. Pēc staru terapijas šķita, ka slimības attīstība ir apturēta, cerējām, ka ir izdevies audzēju uzveikt...»
Par Aivas Putnes un viņas ģimenes cīņu par dēliņa dzīvību.

«Štengele aizmiršanos sāka meklēt vīna glāzē. Pirms kādas izrādes iedzerts bija par daudz, un izrāde tika pārtraukta, Štengeli atlaida no teātra.»
Izcilās aktrises Lilijas Štengeles un režisora Eduarda Smilģa nepiepildītā mīlestība.

«Kā filmā redzēju ainas no savas iepriekšējās dzīves, arī savas bēres. Gulēju zārkā ar stikla vāku, mani veda uz kapiem ar melniem zirgiem. Vēlāk ieraudzīju savu piedzimšanu.»
Kā ceļojums iepriekšējās dzīvēs maina cilvēka attieksme pret dzīvi? Skaidro regresīvās terapijas speciālists Māris Drešmanis.

Pirmo reizi IEVAS Stāstos – plakāts tieši tev! Aktieris VARIS VĒTRA.

Izmanto iespēju – jautā par savu nākotni IEVAS Stāstu ekspertiem: astrologam Jurim Kauliņam, gaišreģei Ļesjai Steļmahai, zīlniekam Ilmāram Briedim un pareģim Aldim Dreimanim. Jauna eksperte – pareģe un zīlniece Ļubova Einere.

Tas viss un vēl daudz aizraujoša žurnālā „IEVAS STĀSTI", kas iznāks 5. novembrī.

Reizi divās nedēļās pie Tevis dodas
POPULĀRĀKAIS LATVIJAS STĀSTU ŽURNĀLS – IEVAS Stāsti!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV