Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Iznācis žurnāla “IEVAS Stāsti” jaunākais numurs

Agnese Pasa, 03.12.2010. 19:52

Interesanti, aizraujoši un iedvesmojoši stāsti «IEVAS Stāstu» jaunākajā numurā!
Iznācis žurnāla “IEVAS Stāsti” jaunākais numurs

«Par visiem pārinodarījumiem, ko zināju, sievai parādā nepaliku. Parādu esmu dzēsis.»

Aktieris Mārtiņš Vērdiņš pirmo reizi tik vaļsirdīgi par dzīvi ar skatuves dīvu Mirdzu Martinsoni.

«Apprecēties nozīmē zaudēt neatkarību. Paradoksāli, bet ieguvums ir daudz, daudz lielāks – pilnvērtīgāka dzīve. Kaut vai Ziemassvētkos tu neesi viens.» Rubrikā Mīlestības leģenda lasi kazu audzētāju Māras un Aivara Liepiņu aizrautīgo mīlas stāstu.

«Dzimuma maiņas operācija būtu mana vienīgā iespēja dzīvi padarīt pilnvērtīgu, bet... Man ir paziņas, kas ir izgājuši elles mokas: pazemojoši atklātas sarunas ar psihologiem, krūšu noņemšana, krāniņa piešūšana, rētu dzīšanas process.»

Šokējošs stāsts pat transseksuālu sievieti Māru, kas vēlas kļūt par vīrieti.

«Var būt arī tā, ka cilvēks, ar kuru ir garīgs kontakts, savstarpēja cieņa un pievilcība, tevi atstāj tava sievietes vecuma dēļ.» Teātra kritiķes Lilijas Dzenes atmiņas par aktrisi Antu Klinti, kas sagrozīja galvu pat padomju funkcionāram Augustam Kirhenšteinam.

«Es nekad savas sievietes neesmu pievīlis!» Uzzini, kuras sievietes dēļ krievu populārais aktieris Aleksandrs Abdulovs mēģināja izdarīt pašnāvību.

Izmanto iespēju – jautā par savu nākotni IEVAS Stāstu ekspertiem: pareģei un zīlniecei Ļubovai Einerei, astrologam Jurim Kauliņam, gaišreģei Ļesjai Steļmahai, zīlniekam Ilmāram Briedim un pareģim Aldim Dreimanim.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV