Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Iznācis žurnāla "Cosmopolitan" janvāra numurs

Dāvis Sakne, 07.01.2011. 15:55

Ir iznācis pirmais 2011. gada "Cosmopolitan" numurs ar daudz lieliskām atziņām, idejām un iedvesmu jaunai, vēl skaistākai dzīvei.
Iznācis žurnāla "Cosmopolitan" janvāra numurs

Janvāra Cosmo atradīsi lielo horoskopu pielikumu, kurā prognozējam gan tavas zīmes katru šī gada mēnesi, gan tavu saderību ar džekiem, gan atklājam tavas vājības un raksturīgās īpašības – lasi un uzzini, kas atbaida Lauvu vai Dvīņus un kā viņus iekarot.

Iedvesmu jaunajam gadam tev var dot ne tikai horoskops, bet arī jauna attieksme pret dzīvi! Lasi rakstu 80.lpp. un uzzini, kā pārtraukt garlaicīgas sarunas, nolikt pie vietas servisa džekus un kā darīt citas lietas, kas ļaus tev būt laimīgākai, nevis klusi šņukstēt spilvenā. Uzlabot savu ikdienu vari arī pavisam vienkāršā veidā – 60.lpp. atradīsi 8 attēlus, no kuriem iedvesmoties, ar kuriem nomākt kāri pēc saldumiem, kļūt maigākai un pat... sasildīties kādā aukstākā ziemas dienā.

Ja šogad esi plānojusi doties ceļojumā uz siltajām zemēm, bet vēl īsti nezini – kur, sāc ar... viņa ķermeņa karsto punktu karti. Ņem talkā pašlaik tik populāro lubrikantu vai vienkārši savu karsto elpu, un svelmīga nakts jums abiem būs garantēta! Bet, ja esi no tām, kurām pašlaik nav pastāvīga drauga, izlasi rakstu "Kā izdzīvot periodu bez seksa" un uzzini, vai tas tiešām ir sliktākais, kas ar tevi šogad var notikt.

Par to, ka dzīve bez drauga vai vīra nebūt neapstājas, pārliecinājāmies, arī intervējot Kristīnu Agileru. Lai gan tikko šķīrusies no vīra, viņa izbauda fantastisku solo iznācienu, pašreiz savu dzīvi veltot mazajam dēlēnam, aizraujošam darbam un uzticamām draudzenēm. Cosmo janvāra numurā atradīsi vēl vienu lielisku interviju – ar pašu Džastinu Timberleiku. Viņš atzīstas, ka, ja kaut kas dzīvē nav sanācis tā, kā bijis iecerēts, tas vienmēr ir noticis, kad viņš ir rīkojies pretēji savai būtībai un iekšējai sajūtai, tāpēc šinī numurā publicējam arī rakstu "Kā atpazīt savas intuīcijas raidītos signālus", par tiem lasi žurnāla 58.lpp.

Un, galvenais, nemoki un netiranizē sevi, pat ja esi saņēmusi cietsirdīgu kritiku, rīkojies adekvāti, mīlot sevi, un, kā to vislabāk izdarīt, uzzināsi rakstā "Uzveic savu nemanāmo pašapziņas grāvēju". Tavai pašapziņai noteikti noderēs arī kas seksīgs un skaists no Cosmo janvāra modes lapām – ziemas baltais grimst pūkās un mirdz kristālos, bet lielā modes sesija tevi aizvedīs romantiskā pastaigā gar jūru ar sen neredzēto bērnības draugu.

Lai tev šis ir mīlestības gads – ar padomiem no 100.lpp. iekārto sev sievišķīgu buduāru, palutini sevi un mīļoto ar brokastīm franču gaumē no 102.lpp., un lai šampanietis puto un jaunais gads tavā priekšā atver vēl plašāku pasauli!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV