Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Iznācis vizuālo mākslu žurnāla „Studija" februāra/marta numurs

Līga Marcinkeviča, 04.02.2011. 09:13

Ir iznācis žurnāla „Studija" februāra/marta numurs. To atpazīsiet pēc luminiscējošā fuksijas krāsas vāka un saukļa „darbs dara darītāju". Žurnāls pieejams latviešu un angļu valodā.
Iznācis vizuālo mākslu žurnāla „Studija" februāra/marta numurs

Žurnālā joprojām nav par mākslinieku privāto dzīvi vai privātu intrigu. Rakstām tikai par mākslu.

Šajā numurā – par Ilmāra Blumberga, Andra Eglīša, Aigara Bikšes, Maijas Tabakas, Māritas Murkas personālizstādēm, kā arī divi dažādi viedokļi par Laikmetīgās mākslas centra rīkoto izstādi „Un citi...".

Margarita Zieda raksta par Šprē upes krastā Berlīnē esošo „Radialsystem V – New Spaces for Arts".

Lasiet, cik tuvu un cik tālu ir Baltkrievija un tās laikmetīgā māksla, sarunu ar itāļu fotogrāfu Gabriēlu Basīliko, kā arī trīs gleznotājiem – Daigu Krūzi, Lauru Prikuli un Andri Eglīti – par to, kas mums ir un kā mums noteikti nav, bet vajadzētu būt mākslas ainā.

Par ikdienas aktualitātēm kultūrā un mākslās, lasiet www.studija.lv.

Jaunāko "Studijas" numuru var iegādāties preses kioskos, Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā un tā izstāžu zālē „Arsenāls", galerijā "Istaba", veikalā „Lukabuka", veikalā-kafejnīcā „Pērle", galerijā „Laipa" (Valmierā) un izdevniecībā "Neputns" (Rīgā, Tērbatas ielā 49/51-8), kā arī internetā www.neputns.lv un www.studija.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV