Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Iznācis "Veto Magazine" 17. numurs

Ainārs Rūsiņš, 15.02.2011. 09:43

Jaunajā mākslas, mūzikas un modes žurnāla "Veto Magazine" numurā lasāmas intervijas ar grupu Gaujarts, britu dubstep duetu "Mount Kimbie", kā arī igauņu uzlecošo talantu - dziedātāju Iiris. Rubrikā 'Dzīvesstāsts' lasītājiem ir iespēja tuvāk iepazīties ar slavenās Ņujorkas postpank apvienības "Swans" līderi Maiklu Džirā. Žurnālā lasāma arī intervija ar radio un klubu diskžokeju Tomu Grēviņu.
Iznācis "Veto Magazine" 17. numurs

Šis "Veto Magazine" numurs aizsāk autentiskuma izpētes ciklu, kas turpināsies nākamajos numuros. Jaunākā numura tēma - sports. Rakstu autori apskatījuši sporta izpausmes dažādās kultūras - sniegotās Norvēģijas lielģimeņu attiecības ar kalniem, Mozambikas tirgošanās sporta īpatnības un pašmāju fizkultūriešu spēju pieņemt jaunus un šiem platuma grādiem neraksturīgus sporta paradumus.

Veidojot stila sadaļu, fotogrāfs Viesturs Masteiko kopā ar Jūliju Volkinšteini devās prom no pilsētas, lai atgrieztos pirmsākumos - ūdenī. Par šī numura ilustrācijām rūpējās grafiskais dizainers Miķelis Baštiks.

"Veto Magazine" var iegādāties visos "Narvesen" un "Plus Punkts" veikalos, vietā "Vieta", galerijā "Istaba", grāmatnīcā "LukaBuka", "Sviestmaižu studija", apavu un aksesuāru veikalos "Bang Bang" un "Boards.lv".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV