Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

„Radio SWH" meklē skaistākās meitenes žurnālam „Playboy"

„Radio SWH" pašreklāmas daļa, 16.02.2011. 14:38 | komentāri (1)

„Radio SWH" sadarbībā ar žurnālu „Playboy" ir uzsācis pavasarīgām domām caurvītu kopīgu akciju, kuras noslēgumā vairākas radio klausītājas kļūs par slavenā žurnāla modelēm vai pat nonāks uz žurnāla vāka. „Radio SWH" mājas lapā jau var aplūkot pirmās iesūtītās bildes, foto galerija nepārtraukti tiek papildināta ar jaunām.
„Radio SWH" meklē skaistākās meitenes žurnālam „Playboy"

„Akcijas nolūks ir kliedēt mītu par to, ka uz "Playboy" vāka nonāk tikai slavenības vai modeles. Tagad, meitenes, kuras satiekam ikdienā, kuras dzīvo kaimiņos, var tikt uz žurnāla vāka. Bildes, kas ir Latvijas izdevumos, var nonākt jebkuras citas valsts „Playboy" izdevumā" intervijā Radio SWH teica žurnāla „Playboy" redaktore Linda Krūmiņa.

Pieteikumus un fotogrāfijas var iesūtīt www.radioswh.lv līdz 28. februārim. Profesionāla žūrija izvēlēsies meitenes otrajai atlases kārtai - fotosesijai, kas kalpos par kritēriju vai meitenes kļūs par žurnāla vāka modeli. Martā „Radio SWH" klausītāji izvēlēsies savu favorīti interneta balsojumā.

„Meitenes tiek aicinātas uz kastingiem, kuru laikā top profesionālas fotogrāfijas, no kurām žurnāla redakcija veido meiteņu foto datu bāzi. Līdz ar to, pat, ja neizdodas uzvarēt šajā akcijā, ir pietiekami lielas iespējas tikt uzaicinātai pozēt žurnālam nākotnē" iedrošina žurnāla redaktore.

Fotogrāfs Andrejs Zavadskis par atlases un fotosesijas norisi: „Atlase ir vienkāršs process, kurā var piedalīties jebkura meitene. Vispirms tiek iesūtītas bildes, no kurām redakcija izvēlas labākās. Tās meitenes, kuras tiek izvēlētas, piedalās kastingā, kurā jāspēj sevi parādīt. Fotogrāfam jānovērtē meitene, viņas izskata plusi un mīnusi, kā viņa izskatīsies labāk, kādas pozas veiksmīgākas, jo uzdevums ir parādīt cilvēku skaistāku nekā viņš ir. Fotogrāfēšanās „Playboy" žurnālam meitenei dod iespēju pašapliecināties, parādīt sevi un tikt pie labām bildēm."

Pieteikšanās un dalībnieču fotogrāfijas - www.radioswh.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV