Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Jaunais "Cosmopolitan" ir pilns košu un iedvesmojošu ziņu

Dāvis Sakne, 03.03.2011. 12:34

Lai gan ārā vēl ir sniegs un aukstums, mēs oficiāli paziņojam – pavasaris ir sācies! Jaunais marta "Cosmopolitan" ir pilns košu un iedvesmojošu ziņu, bet uz vāka – lieliskā Ešlija Grīna, kura intervijā mums atklāja, kā viņa tiek galā ar slavu un personīgo dzīvi, kurai gan neatliek pārāk daudz laika.
Jaunais "Cosmopolitan" ir pilns košu un iedvesmojošu ziņu

Rubrikā "101 lieta par vīriešiem" uzzini, kāpēc viņi ir pasākuši staigāt roku rokā; kā panākt, lai ballītē satiktais vīrietis tev piezvana; ko liecina vīrieša deju soļi un ko viņš visvairāk vēlas pēc seksa.

Dīdžejs Toms Grēviņš mums gan neatklāja, ko viņš vēlas pēc seksa, bet palūdza, lai seksa laikā mēs... nerunātu. Ko vēl viņš vēlējās pateikt visām Cosmo lasītājām, lasi jaunā numura 25. lappusē.

Līdz ar martu ir sākusies arī jaunā – pavasara – modes sezona, uzzini visu par aktuālajiem košajiem akcentiem, tendencēm, aksesuāriem un svaigākajiem aromātiem, bet lielajā modes fotosesijā mēs devāmies uz Latvijas Nacionālās operas skatuvi Dona Žuana meklējumos.

Pavasarī, kad attiecībās parādās īpaša kaislība, aktuāla ir arī greizsirdības tēma, lasi rakstu "Tu piederi tikai un vienīgi man, man, man!" un uzzini, kā atšķiras vīrieša un sievietes greizsirdība un kā ar to tikt galā. Bieži vien sievietes greizsirdības iemesls ir vīrieša pagātne, uzzini 6 izplatītākos tās tipus un kā rīkoties, lai tava drauga pagātne nepadarītu tavu dzīvi neciešamu.

Ja tuvākajā laikā esi nolēmusi mainīt darbu, neaizmirsti padomāt par pienācīgu algu! Viss, kas tev nepieciešams, lai iegūtu labu atalgojumu, ir nedaudz pārliecības un prasmju, par tām lasi marta Cosmopolitan 59. lappusē, bet rakstā "Hmm, tu pieļauj šo kļūdu darbā" uzzini par elementāro biznesa etiķeti, kurā neietilpst dažādi smaidiņi un slengs.

Būt bezbailīgai un ekstrēmai ir forši, bet reizēm risks, kuru izvēlamies, var apdraudēt mūsu dzīvību, tāpēc rubrikā "Tev tas jāzina" izpētījām, kāpēc jaunas sievietes vilina risks un ar ko tas var beigties. Izlasi, pirms meties kārtējā sirdi stindzinošā pasākumā!

Pavasarī tā vien gribas iemīlēties, un, paldies dievam, mums vairs nav kautrīgi jāgaida, kamēr vīrietis spers pirmo soli. Lai tomēr pārlieku neaizrautos un neaizbaidītu viņu ar pārāk super aktīvu vai bērnišķīgu rīcību, lasi Cosmo pēdējā lapā 10 likumus, kā viņu uzaicināt uz randiņu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV