Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Dizainere: Latvijas sievietes neprot mīlēt sevi

Andrejs Podobeds, 31.03.2011. 09:46

«Mūsu sievietēm ļoti pietrūkst prasmes mīlēt sevi. Viņas ir tik burvīgas, taču daudzām ir neskaitāmi kompleksi un pārāk zems pašnovērtējums,» savā pirmajā intervijā žurnālam "L'Officiel" Latvija sacīja 2010. gada labākā dizainera titula ieguvēja un modes zīmola NARCISS īpašniece Alise Trautmane. Lai iemīlētu savu atveidu spogulī, dizainere iesaka šādu recepti: sievišķīgs siluets, daudz kleitu, dažādu faktūru salikums un rūpīgi izvēlētas detaļas. Visu interviju par narcisisma priekšrocībām lasiet žurnāla "L'Officiel" Latvija aprīļa numurā.
Dizainere: Latvijas sievietes neprot mīlēt sevi

Krāsu trakulībām veltītā "L'Officiel" Latvija jaunā numura vāku rotā amerikāņu dziedātāja Bejonsa, kas iejutusies krāšņas afrikāņu valdnieces tēlā. No karameļkrāsas mulates vizāžisti viņu pārvērta par džungļu pamatiedzīvotāju – ādu nokrāsoja gandrīz vai ogļmelnu, uz sejas uzklāja cilts rituāla zīmējumus, bet galvā uzlika amizantu galvassegu. Starp citu, vienu no šīs fotosesijas tērpiem ir veidojusi popdīvas mamma. Kā noritēja "L'Officiel" fotosesija ar Bejonsas piedalīšanos, var redzēt šeit: http://www.youtube.com/watch?v=naxB6zvguvM, bet izteiksmīgos afrikāņu valdnieces fotoattēlus – "L'Officiel" Latvija aprīļa numurā.

Bez tam žurnāla "L'Officiel" Latvija jaunajā numurā varēsit atklāt negaidītus slavenību dzīves aspektus: uzzināt, kāpēc Žans Pols Gotjē ir vientuļš, kā ģēnijs no Latgales Marks Rotko kļuva par miljonāru, kāda ir populārās Latvijas aktrises Zanes Jančevskas skaistuma recepte. Iepazīstieties ar krievu skaistules Jeļenas Perminovas ceļu no modeles līdz oligarha sapnim un jaunai stila ikonai, kā arī nonāciet aktiera Kevina Speisija velnišķīgā šarma ietekmē. Aprīlī šie un citi stila un modes pasaules jaunumi ierodas kopā ar nepārprotamu košo krāsu uzvaru pār pelēcību – numurā valda pavasara krāsas apģērbā, grimā un interjera dizainā.

Par žurnālu

"L'Officiel" ir visvecākais no Eiropā pašlaik iznākošajiem modes žurnāliem. Tas parādījās 1921. gadā Parīzē un 1938. gadā kļuva par pirmo modes žurnālu pasaulē, kas publicējis krāsu fotogrāfijas. Pašlaik žurnāls tiek izdots 14 valstīs. Tas ir visbiezākais glancētais žurnāls Latvijā. Žurnāla jaunais numurs jau ir pārdošanā "Nаrvesen" un "PlusPunkts" tirdzniecības vietās, savukārt abonēt "L'Officiel Latvija" var mājaslapā stylepages.lv. Līdz gada beigām žurnālu ir iespējams abonēt par 14,70 Ls.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV