Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Iznācis žurnāla "Cosmopolitan" maija numurs

Dāvis Sakne, 05.05.2011. 12:14

Kopā ar sauli un silto laiku klāt ir arī žurnāla "Cosmopolitan" maija numurs ar lielisko seriāla "Doktors Hauss" un "Cosmo" maija vāka zvaigzni Olīviju Vaildu. Viņa atklāj savas domas par pašapziņu, kas ir viņas mīļākā slavenība, lielākā fobija un apkaunojošākā izgāšanās, tas viss intervijā 12. lappusē.
Iznācis žurnāla "Cosmopolitan" maija numurs

Sākoties pavasarim, arvien biežāk gribas doties uz kādu trakulīgu ballīti, modes lapās "Meitenes, ejam izklaidēties!" atradīsi Keitas Mosas, Ketijas Perijas, Lady Gaga, Parisas Hiltones, Riannas un Viktorijas Bekhemas iedvesmojošos stilus un padomus, kā panākt līdzīgu efektu. Un 44. lappusē rakstā "Izcel dabiskās lokas" viss par matu kopšanu un veidošanu, lai arī tavas cirtas būtu skaistas un mirdzošas.

Pavasaris bez džekiem nebūtu nekāds pavasaris, šomēnes rubrikā "101 lieta par vīriešiem" mēs noskaidrojām, ko viņi darītu, ja redzētu tevi skūpstāmies ar citu meiteni, kādai apģērba un dzēriena kombinācijai viņi nespēj atteikt un ko viņi mēdz teikt, lai ievilktu meiteni gultā. Šos un vēl citus interesantus faktus atradīsi 24. lappusē!

48. lappusē atradīsi 50 dažādus veidus, kā viņu pavedināt dažās sekundēs. Šajos padomos ar mums dalījās "Cosmo" lasītājas, un jāsaka, ka viņas ir mežonīgi radošas! Savukārt psihologi sniedza ieteikumus, kā padarīt tavu un puiša saikni īpaši ciešu, par to lasi rakstā "Publiska jūtu izrādīšana, pēc kuras viņi ilgojas".

Ja tev ar puišiem veicas ne pārāk labi vai klāt sitas tikai totāli idioti, izlasi rakstu "Nepareizie signāli". Kļūdaini veidojot savu ārējo tēlu, diemžēl var sabojāt arī iespaidu par savu IQ līmeni, kas var šķist pielīdzināms Bārbijas vai komiksu varones spējām...

Pavasaris reizēm mēdz būt arī ļoti nogurdinošs. Ja tu bieži nespēj koncentrēties un miedz ciet pat darba dienas vidū, atšķir maija "Cosmopolitan" 70. lappusi un uzzini galvenos ikgadējā pavasara noguruma iemeslus, kā arī to, ko ar tiem iesākt, lai netraucēti varētu izbaudīt skaistāko gadalaiku.

Šī mēneša "Cosmo" arī nopietna un aktuāla tēma par tavu drošību un ...svešinieku mašīnā. Pirms nākamreiz sēdies nepazīstamā auto, izlasi rakstu "Visbīstamākās situācijas, kurās tu vari atbildēt ar "jā"" un apdomā, vai tiešām ir vērts riskēt.

Maija "Cosmopolitan" modes fotosesiju karaliska vīkenda stilā devāmies bildēt uz Jātnieku centru Lielceri. Iedvesmojies arī tu kopā ar skaistākajām modes tendencēm, Latvijas labākajiem zirgiem un valdzinošiem jātniekiem, bet 96. lappusē uzzini vairāk par diviem smalkiem sporta stiliem – jāšanu un burāšanu.

Un atceries, ka mūsdienās princis baltā zirgā vairs nav jāgaida, jo par jātnieci vari kļūt tu pati, un arī princi vari izvēlēties saviem spēkiem!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV