Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Iznācis žurnāla "Astes" maija/ jūnija numurs

Ligita Timma, 06.05.2011. 15:56

Jaunākajā numurā lasiet:

Cirka numuri ar dresētiem dzīvniekiem skatītājus, īpaši bērnus, ļoti sajūsmina. Taču parasti neviens neaizdomājas, kā ar dzīvniekiem tiek strādāts, lai viņi šos numurus izpildītu. Nereti tiek izmantotas ļoti cietsirdīgas un vardarbīgas metodes. Ielūkosimies cirka šokējošajās aizkulisēs!

Vasara ir ceļojumu laiks, bet kur atstāt mīluli? Cik izmaksā kaķa un suņa uzturēšanās mājdzīvnieku viesnīcās un kur tās atrodas?

Alerģisku cilvēku kļūst arvien vairāk. Bieži alerģiska reakcija mēdz būt uz pārtiku, mazgāšanas līdzekļiem, ziedputekšņiem, kukaiņu kodumiem un dzīvnieku spalvām, bet, izrādās, tā var būt arī uz prusakiem un circeņiem.

Saulesbrilles sunim – tas ir tikai stila elements vai nepieciešamība pasargāt mīluli no nopietnas slimības?

Kas ģimenei ar mazu bērnu jāņem vērā, lai mazuļa attiecības ar kaķi veidotos veiksmīgi un no minča nenāktos šķirties?

Dzīvnieki – homoseksuālisti. Tas nav retums.

Ko darīt, ja tavs mīļais seskuliņš neciešami smird?

Zirgs ir personība, kas atklājas tikai īstajam saimniekam. Pašlaik ASV notiek eksperimentāls tests, kas, iespējams, pierādīs, ka zirgi ir daudz gudrāki dzīvnieki, nekā esam pieraduši uzskatīt.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV