Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Iznācis "Tabasco" otrais numurs

Artis Grinbergs, 12.05.2011. 13:08

Klāt otrais dzīves stila žurnāla „Tabasco" numurs. "Tabasco" ir ērti iekārtojies un iedzīvojies savā mājvietā www.tabasco.lv, kur ikviens bez maksas var to apciemot uz izlasīt.
Iznācis "Tabasco" otrais numurs

"Tabasco" – tas ir žurnāls ap un par dzīves stilu par spēcīgām personībām, par veselīgu un aktīvu dzīvesveidu, iespējams, ar kājām gaisā... "Tabasco" ir Tavs ceļvedis aktīvajā atpūtā: ar prātu virs zemes, bet sirdi – debesīs. Ja Tavs prāts ir atvērts pasaulei un brīvs no aizspriedumiem – Tabasco ir Tavējais!

Otrajā "Tabasco" numurā intervija ar Renāru Bīrmani – cilvēku, kura asinsvados rit okeāna ūdens un skābekļa vietā, padodiet tik viņam pūdersniegu. Renārs zina, ko stāsta par dēļu sporta veidiem. Intervijā par to, kā „Boards.lv" īpašnieks nonāca līdz sava veikala izveidei, par viņa profesionālajām sportista gaitām, par dēļu kultūras līmeni Latvijā, kā arī par to, vai sērfs tik tiešām ir meditēšana?

Katrai paaudzei ir savi dumpinieki, kuri vienmēr atrodas konfliktā ar pastāvošo sociālo kārtību, vērtībām un normām. Sākot no 70.gadiem, lielu daļu no šim dumpiniekiem sauc panki. Vai zināji, ka ir ne tikai klasiskais panks, bet arī Anarho panks, Skeita panks, Horror panks u.c.? "Tabasco" Tev pastāstīs vairāk par panku modi.

"Tabasco" otrā numura X-beibe – Monta. Viņa ir rozā, rozā tērpā un uz četriem riteņiem. Viņa ir ātra. Ātrāka par vēju un dažiem labiem džekiem. Par to, vai motosportisti-vīrieši pret sievietēm motokrosā un vienlaicīgi savām konkurentēm izturas kā džentelmeņi, kāda sajūta pārņem, kopā ar čaļiem stāvot pie starta barjeras, lasi "Tabsco".

Vai arī Tu kādreiz esi sapņojis par pasaules apceļošanu? Viņi ne tikai sapņoja, bet to arī izdarīja. Jānis un Inga satikās, sajuta kopīgas vibrācijas un jau pēc pāris mēnešiem kopīgi kravāja savas ceļa somas, lai dotos pasaulē 7 mēnešu garā ceļojumā. „Cilvēks, kurš ar neko neriskē, neko nedara, viņam nekas nepieder, viņš nav nekas un ne par ko nekļūst. Viņš var izvairīties no ciešanām un bailēm, bet viņš vienkārši nevar mācīties un just, mainīties, augt, mīlēt un dzīvot" – tāda ir jaunieši atbilde uz jautājumu, kā viņi nonāca līdz šādam lēmuma. Vai jaunajiem cilvēkiem ir padomā vēl kāds pasaules apceļošanas plāniņš? To uzzini "Tabasco".

Kristaps Blušs – Latvijas drifta speciālists Nr.1. Kā noķert īstāko drifta sajūtu? Cik dāmas Kristaps izvizinājis un safotografējis pie savas mašīnas? Kāds ir drifta attīstības ceļš Latvijā? Par to "Tabasco" intervijā ar Kristapu Blušu. Starp citu – „Sports un iela ir divas dažādas lietas. Ne visi, kas uz ielām brauc, patiesībā māk braukt," intervijā secina Jānis.

Vai moto braucēji kādreiz raud? „Esmu raudājis, kad pārlauzu mugurkaulu un sapratu, ka motokross man varētu būt beidzies. Kas motociklam saplīst riepa, tad gan cenšos neraudāt," tā „10 jautājumi-10atbildes" "Tabasco" intervijā atbild moto kluba „MX Ādaži" šefs Leons Kozlovskis. Un Leona mērķis ir izcīnīt vietu top5 kopvērtējumā pasaules čempionātā motokrosā veterāniem.

"Tabasco" otrais numurs viesojas arī pie diviem vīriem, Ivara Ivanova un Jāņa Līcīša – diviem patiesiem dabas valdzinājuma un pasaules nezināmo un neizmērojamo tāļu ekspeditoriem, kuri atrod sevī iedvesmu un vēmi darīt tieši to, kas pašiem patīk un interesē, kā arī vienlaikus apzināt jauna izaicinājuma virsotnes. Viņi būvē kajakus, ar kuriem līdz pa īstam izbauda dabas un upju valdzinājumu: „Dabā mēs sastopam augstākās patiesības, tās runā mums saprotamā valodā." Šie vīri nesēž bezdarbībā „Mums katram pieder šīs zemes radītie brīnumi un viena cilvēkmūža pulkstenis ir vienīgais, kas mums dots, lai piedzīvotu emociju paradīzi."

Lasiet un iedvesmojieties!

Žurnāla video treileris: http://vimeo.com/23583817

Idejas un ieteikumus par un ap žurnālu gaidīsim uz e-pasta adresei: zurnals@tabasco.lv

Informācija par "Tabasco":
www.tabasco.lv
www.facebook.com/tabasco.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV