Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Iznācis žurnāla "Cosmopolitan" jūnija numurs

Dāvis Davids Sakne, 03.06.2011. 15:28

Klāt ir vasara – pludmales un karsto nakts ballīšu sezona, tāpēc žurnāla Cosmopolitan jaunais jūnija numurs ir pilns krāsainu ideju, kā to pavadīt! Visticamāk, ka vasarā daudz laika pavadīsi pludmalē, tāpēc modes lapās "Mums patīk, ja iet karsti" atradīsi pasaulē skaistākos peldkostīmus 50. gadu stilā, kuri radīti iedvesmojoties no tādām dīvām kā Merilina Monro un Bridžita Bardo, bet sadaļā "Atklāj pludmales sezonu" meklē peldkostīmus, kas piemēroti dažādiem augumu tipiem.
Iznācis žurnāla "Cosmopolitan" jūnija numurs

Lai vasara nebeigtos ar nepatīkamiem pārsteigumiem, noteikti atceries par ādas aizsardzību sauļojoties. Rakstā "Kāpēc meitenes joprojām cepas saulē?" uzzināsi, kāpēc mums vispār ir tieksme sauļoties un kā gūt šo baudu, neapdedzinot savu ādu, bet "Skaisto pirkumu" lapā atradīsi šī gada labākos Saules sargus – kopjošos iedeguma krēmus.

Gatavojot rubriku "101 lieta par vīriešiem", šomēnes uzzinājām, kāpēc viņi izlemj mūs bildināt, ko viņi labprāt ierakstītu savā Facebook statusā, ja varētu būt 100 % atklāti, par ko liecina viņa gaita un kad labāk draugam zvanīt, bet kad – vienkārši nosūtīt īsziņu. Par to visu un vēl citu interesantu lasi jaunā Cosmo 24. lappusē!

Jaunākās tehnoloģijas aizvien biežāk ietekmē mūsu savstarpējās attiecības, tāpēc organizējām eksperimentu – kāds pāris veselu nedēļu, laikā no sešiem vakarā, atteicās no visiem tehniskajiem komunikāciju rīkiem – tālruņa, interneta un TV. Ar ko tas beidzās, lasi rakstā "Tu vai mans iPhone?"

Arī tevi noteikti kaut reizi ir urdījusi ziņkāre, kāds diez tavam draugam ir bijis sekss ar bijušo draudzeni un ko tu varētu darīt, lai viņu pārsistu. Tad nu lielā seksa rakstu mēs veltījām tēmai "75 lietas, ko viņa bijusī necieta seksā", kur reāli vīrieši ir ļoti atklāti dalījušies savā pieredzē, pēc kā ilgojas seksā. Hm, mēs gan neesam pārliecinātas, vai visas viņu vēlmes ir vērts piepildīt, un varbūt burkānus tiešām labāk atstāt tikai salātiem... Turklāt sekss nav vienīgais, kur tev nebūt nav jāpakļaujas visām viņa vēlmēm, 68. lappusē atradīsi vēl 25 situācijas, kurās tev nekad nevajadzētu atvainoties.

Attiecībām ar vīriešiem jūnija Cosmopolitan veltīti vēl trīs interesanti un noderīgi raksti: "Tēva faktors", "Kāpēc tu nesaproties ar vīriešu kārtas kolēģiem" un "Tavs slepenais mīlas ierocis", bet

sadaļas "Brīvi un bezbailīgi" fotosesijai mums izģērbās četri seksīgi Jāņi, un, starp citu, viens no viņiem vēl ir brīvs!

Vēl nevaram nepieminēt jūnija vāka modeli, lielisko Kameronu Diazu, kura intervijā mums atzinās, ka viņas mīļākā ķermeņa daļa ir sirds. Tāpat viņa atzina, ka "(..) galamērķa nav. Viss, ko es varu pateikt ir, ka esmu nepārtrauktā kustībā uz priekšu". Kustībai veltīta arī šī mēneša Cosmo pēdējā lapa – lasi 10 likumus, kas jāievēro dodoties ceļā, un atceries, ka, ja Dievs nebūtu vēlējies, lai tu nopēti seksīgo vīrieti blakus braucošajā Peugeot, tad viņš nebūtu radījis luksoforu. Tikai nepalaid garām savu zaļo gaismu!

Lai tev saulains jūnijs!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV