Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Šodien iznāk žurnāla «IEVAS Stāsti» jaunākais numurs

Ina Eglīte, 10.06.2011. 10:42

Žurnāla jaunākajā numurā lasiet:
Šodien iznāk žurnāla «IEVAS Stāsti» jaunākais numurs

Viņas balss lauž vīriešu sirdis
«Tikai esot kopā ar Tāli, uzzināju, cik bezrūpīgi un laimīgi ir dzīvot saticībā, mīlestībā un pārticībā. Un tad mana laime... tā pēkšņi pārtrūka.»
Latvijas Radio diktore Sandra Glāzupa – par liktenīgajiem dzīves pavērsieniem, mīlestības sāpēm un spēju dzīvi sākt no jauna.

Valtera kods
Jaunajā rubrikā Pēcteča stāsts operators Raits Valters par Valteru dzimtas sīkstumu, stipro garu un nepiepildītajiem sapņiem.

Gleizda mūža modele
Fotogrāfa Jāņa Gleizda sieva Annele vaļsirdīgi par dzīvi ar izcilo fotogrāfu.

Mīlestības kompromiss
«Mēs vēl arvien ilgojamies viens pēc otra, trūkstam viens otram. Taču tas nenozīmē, ka, dzīvodami tik cieši līdzās, esam pazaudējuši sevi.»
Rubrikā Mīlestības leģenda mikroķirurga Mārtiņa Kapicka un viņas sievas Elijas patiesas mīlestības definīcija.

Mīlestība. Uzticīgākā pavadone
Tautā iemīļotās aktrises un režisores Dzidras Ritenbergas apjūsmotā un traģiskā mīla ar krievu aktieri Jevgeņiju Urbanski.

Romāns turpinājumos – Mendelsonam Nē!

Par savu nākotni jautā IEVAS Stāstu ekspertiem: astrologam Jurim Kauliņam, gaišreģei Ļesjai Steļmahai, pareģei un zīlniecei Ļubovai Einerei, pareģim Aldim Dreimanim, magam un kāršu pareģim Sandim Sīklim.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV