Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Iznācis žurnāla "Cosmopolitan" augusta numurs

Dāvis Davids Sakne, 03.08.2011. 12:20

Klāt jaunais "Cosmopolitan" augusta numurs, kurā intervējām divas satriecoši seksīgas zvaigznes – Dženiferu Lopesu un Robertu Patinsonu. Lasi jauno Cosmo un uzzini viņu slēptākos sapņus, bailes un aizraušanās.
Iznācis žurnāla "Cosmopolitan" augusta numurs

Ja pēdējos mēnešos tevi nomoka tādas klasiskas vasaras problēmas kā pūkaini mati, nelīdzena āda un raupjas pēdas, lasi rakstu "Seksīga visas vasaras garumā" un uzzini profesionāļu padomus, lai tu varētu justies seksīga par spīti mitrajam gaisam un stiprajam karstumam. Modes sadaļā atradīsi stilīgākās salmu cepures, ērtākās laiviņkurpes un vasarīgu brīvdienu stilu.

Karstās augusta naktis ir kā radītas seksam brīvā dabā, bet vai tas tiešām ir romantisks un satraucošs piedzīvojums? Rakstā "Vai sekss brīvā dabā tiešām ir tik labs" izvērtējām astoņas dažādas iespējas, ņemot vērā gan skatītāju risku, gan erotikas faktoru un arī iespējamās problēmas. Ja sekss pēdējā laikā tevi galīgi neinteresē, rakstā "Kad tava seksuālā vēlme atpūšas" uzzināsi, kāpēc tas tā mēdz notikt un vai tev ir jādodas pazudušā libido meklējumos.

Sekss un attiecības agri vai vēlu rosina jautājumu par bērnu radīšanu, un ne vienmēr šī tēma ir patīkama un aizraujoša abām pāra pusēm. Rakstā "Vai mēs vēlamies bērnu?" uzzināsi, kā šis jautājums ietekmē attiecības un kas tad īsti ir mazulis mūsdienu pārim – drauds vai romantisks projekts? Savukārt rubrikā "101 lieta par vīriešiem" varēsi atšifrēt, ko nozīmē viņa skūpsts, kā arī uzzināt, kāpēc vasarā viņam nepieciešama īpaša uzmanība un ko par viņu vēsta tālruņa aplikācijas, kuras viņš lieto.

Šomēnes uzzinājām arī kādu bēdīgu faktu: nesen kādā pētījumā atklāts, ka pāriem ir vairāk savstarpējo komunikācijas problēmu nekā pilnīgi svešiem cilvēkiem. Rakstā "Runā tā, lai viņš klausītos" piedāvājam dažas sarunu stratēģijas, kas palīdzēs jums abiem saprasties daudz labāk, bet, ja stratēģiju un shēmu vietā tev vairāk patīk kas sapņaināks, izlasi rakstu "Romantikas likumi". Un izrādās, ka nebūt nav jāveic salkani pasākumi, pēc kuriem tā vien gribas apēst citronu, lai attiecībās ieviestu romantiku!

Gatavojot lielo modes fotosesiju, arī mēs ļāvāmies romantiskai iedvesmai un devāmies uz Rundāles pili, kur tapa pasakaini skaistas bildes, bet Rundāles pils dārza apmeklētāji centās no mums atpirkt skaistās kleitas, kuras redzēsi augusta Cosmopolitan modes fotosesijā "Sapnis pils dārzā".

Šī mēneša Cosmopolitan ar saviem noslēpumiem dalījās vēl viena slavenība – Gvineta Paltrova mums uzticēja četras ļoti gardu ēdienu receptes, kuras tev lieliski noderēs, gatavojot vasarīgas vakariņas saviem draugiem vai ģimenei. Avokado ar svaigu dip mērci, lēni apcepti ķiršu tomātiņi un gaisīgais melleņu deserts ir kā radīts augusta izbaudīšanai...

Jau augusta numurā atradīsi arī bildes no otrā Cosmopolitan Bikini Bash pasākuma, kas notika 23. jūlijā Dzintaru pludmalē un kurā kopā ar Cosmo lasītājām, dīdžejiem un sauli svinējām šīs vasaras karstāko pasākumu!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV