Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Nella Ušakova: mans noteikums – neģērbties moderni

Olga Kazaka, 10.10.2011. 09:00

«Ja kāda lieta šajā sezonā paziņota kā must have, tai praktiski nav nekādu izredžu nonākt manā garderobē,» saka viena no visizsmalcinātākajām Latvijas dāmām Nella Ušakova intervijā, kas publicēta žurnāla L'Officiel Latvija oktobra numurā. Turklāt sabiedrības dāma atzīmē, ka viss ir labs ar mēru: «Nedrīkst akli kopēt pat manis tik iemīļoto New look. Vispirms tas, kā saka, jāizlaiž caur sevi, jāsajūt kā daļa no sevis. Tikai tad kāds radītais tēls kļūs dabisks un ērts.»
Nella Ušakova: mans noteikums – neģērbties moderni

Pazīstamā frankofile atklāj arī francūziešu neatkārtojamā stila noslēpumu – sievišķīgums mājo viņās. «Viņām nav nepieciešams savu pievilcību agresīvi demonstrēt. Kad parīzietei zem svārkiem jaušams zeķturis, tad tas ir nevis «tam, lai...», bet gan «tāpēc, ka...». Nevis tam, lai pievērstu sev uzmanību, bet gan tāpēc, ka viņa tā dzīvo. Pavisam citāda cēloņu un seku sakarība,» saka Nella Ušakova intervijā, kuru pilnībā var izlasīt žurnāla L'Officiel Latvija oktobra numurā.

Vēl jaunajā numurā uzziniet par revolūciju modes pasaulē – ar katru dienu pieaug pieprasījums pēc modelēm ar apetītlīgām formām. Piemēram, plus-size modele no Latvijas Aija Bārzdiņa pašlaik dzīvo un strādā Itālijā, kur viņa ir satriecoši pieprasīta. Aija ir gandarīta, ka apģērbu reklāmās ļaudis vēlas redzēt īstu cilvēku izmēra modeles, kas ir līdzīgas viņiem pašiem. Galu galā, statistikas dati liecina, ka lielākā daļa planētas sieviešu valkā 46.–48. izmēra apģērbu. Tiesa gan, plus-size modelei nepietiek tikai ar «liekajiem» kilogramiem vien, saka Aija Bārzdiņa: «Viņai jābūt ar proporcionālu figūru, tvirtu, nevis ļenganu ādu, fotogēnisku, nevis tuklu seju. Tādu modeli atrast ir daudz grūtāk nekā standarta. Plus-size modelei ir jābūt apaļīgai, tomēr ar mēru. Tādai, lai viņas formas izskatītos kārdinoši. Protams, Amerikā ir ļoti, ļoti lielas modeles XXL ar lieko svaru, taču tā jau ir pavisam cita kategorija.»

Bez tam L'Officiel Latvija jaunajā numurā lasiet interviju ar franču aktrisi Izabellu Ipēru un «pieaugušo Hermioni» Emmu Votsoni. Uzziniet par Latvijas aktrises Janas Sekstes panākumiem Krievijas teātros un par moderno tendenci – cilmes šūnām, atklājiet balerīnas Jūlijas Gurvičas skaistuma recepti un lasiet Jāņa Krūmiņa sagatavoto Latvijas politiķu stila apskatu. Turklāt oktobra numurā atradīsit visas visjaunākās modes un stila tendences.

Reportāžu no fotosesijas, kurā tika uzņemts numura vāks, var noskatīties šeit: http://www.youtube.com/watch?v=3a-Nzh0Yxu4.

Par žurnālu

L'Officiel ir visvecākais no Eiropā pašlaik iznākošajiem modes žurnāliem. Tas parādījās 1921. gadā Parīzē un 1938. gadā kļuva par pirmo modes žurnālu pasaulē, kas publicējis krāsu fotogrāfijas. Pašlaik žurnāls tiek izdots 15 valstīs un ir visbiezākais glancētais žurnāls Latvijā. Šogad žurnāls svin savu trīs gadu jubileju Latvijā. Žurnāla jaunais numurs jau ir pieejams pārdošanā Nаrvesen un PlusPunkts tirdzniecības vietās, bet parakstīšanās uz L'Officiel Latvija iespējama mājaslapā www.stylepages.lv. Ikviens, kas abonē žurnālu veselam gadam, kļūst par Club Chic dalībnieku – tā ir privilēģiju programma, kas ļauj baudīt elegantu dzīvi (www.clubchic.lv).

Papildu informācija: www.stylepages.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV