Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Klāt košais oktobra Cosmopolitan

Dāvis Davids Sakne, 13.10.2011. 09:55

Paskaties pa logu - rudens vēl nekad nav bijis tik košs un krāsains! Arī Cosmo krāšņās 160 lappusēs ir apkopojis padomus tavai labsajūtai un attiecībām, visspožākās modes tendences un skaistumkopšanas aktualitātes. Šī numura lielās intervijas zvaigzne Diāna Agrona mūs pārsteidza ar starojošu dzīvesprieku un ļāva uz īsu mirkli ieskatīties viņas privātās dzīves slēptākajās aizkulisēs. Tik dzīvespriecīgas un pārliecinātas sievietes patīk arī Džastinam Timberleikam, un viņš mums pastāstīja vairākus drosmīgus ieteikumus, lai tev vienmēr būtu piekrišana vīriešu vidū.
Klāt košais oktobra Cosmopolitan

Tu jau zini, ka mēs esam rakstījuši gan par priekšspēli, gan par seksu, taču šajā numurā apkopojām karstākās lietas, ko darīt pēc seksa. Varam garantēt, ka pēc kaislīgas pamīlināšanās sirds atmaigs pat vissliktākajiem puišiem, uz kuriem sievietes uzķeras regulāri – par šo dzīvniecisko instinktu lasi no 54.lappuses. Laulības un citas saistības nav slikto puišu stilā, bet, pirms viņu nosodi, padomā kārtīgi – varbūt viņam nemaz nepiemīt precēšanās gēns? Par to lasi 58.lappusē.

Šomēnes neaizmirsti parūpēties par savu labsajūtu! Cosmo ierosina kavēties nostalģiskās atmiņās un atkārtot 50 lietas, kuras par normālām uzskatīji tīnes gados. Tumšajos rudens vakaros prāts tā vien nesas uz maģiskiem un noslēpumainiem rituāliem, bet vai tiešām tie ir glābšanas rinķi laimīgai dzīvei? To noskaidro 68.lappusē. Par vienu mēs esam droši – nepadarīto darbu gūzma nudien neļaus tev justies laimīgai, tāpēc 72.lappusē lasi, kā neatlikt darbus uz vēlāku laiku. Neatņemama labsajūtas sastāvdaļa ir veselība, un šomēnes mēs tev rosinām ieklausīties savā ķermenī un 88.lappusē uzzināt, ko tas vēlas pateikt par intīmo veselību. Mēs atklājām arī noteiktas dienas, kurās tu esi īpaši seksīga – izmanto šo laiku savā labā!

Rudens ir depresijas un nomāktības gadalaiks? Mēs nepiekrītam! Aplūkojot daudzās modes fotosesijas, sezonas TOP tendences un rudens stilīgākos tēlus no augstās modes dizaineru skatēm, arī tu secināsi, ka šis gadalaiks ir pārdrošām un kaislīgām emocijām pilns. Palutini sevi ar galvu reibinošiem augstpapēžu apaviem, spilgtiem aksesuāriem un jaunākajām smaržām, kas ļaus tev izbaudīt oktobri no visas sirds. Oktobra numurs ir īpašs ar Cosmopolitan Beauty Awards 2011 apskatu, kurā atradīsi labākos skaistumkopšanas produktus gan plaša patēriņa, gan selektīvās kosmētikas klasē. Starojošs skaistums ir galvenā pievilcības atslēga, tāpēc izcel to ar gada labāko kosmētiku!

Lai tev krāšņs un saulainām emocijām pilns oktobris!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV