Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Iznācis žurnāla "Annas Psiholoģija" otrais numurs

Annas Psiholoģijas galvenā redaktore Anna Peipiņa, 18.10.2011. 13:56

Aiz loga rudens, un brīžam liekas, ka zemākas kļūst ne vien ārējās, bet arī iekšējās debesis. Tomēr negribas ļauties smagumam. Gribas iemācīties dzīvot vieglāk. Tā, lai šķiet, ka dzīve tevi uzlūgusi uz deju, nevis pielikusi pie kartupeļu mizošanas... Par to arī jaunā numura lielā tēma – kā iemācīties dzīvot vieglāk.
Iznācis žurnāla "Annas Psiholoģija" otrais numurs

Numura saruna – ar aktrisi Rēziju Kalniņu. Tajā ir pārsteidzošas atzīšanās, piemēram, par aktrises zemo pašapziņu. „Es zinu, ka tā neizskatās, bet tā ir," atzīst Rēzija.

Līdzatkarība. Pēdējo gadu modes vārds. Tā raksturo cilvēkus, kuri savu dzīvi pakārto citiem. Un tas nav stāsts tikai un vienīgi par sievietēm, kas dzīvo ar alkoholiķiem vai azartspēlmaņiem. Patiesībā līdzatkarībai ir daudzas sejas. Kā atpazīt līdzatkarību un kā no tās atbrīvoties – par to psiholoģes Ināras Vārpas ieteikumi.

Vai iespējams izdziedēt salauztu sirdi? Jā, turklāt, izrādās, pat divās nedēļās! Izlasiet reālu stāstu un pārliecinieties paši.

Runas par 2012. gada 21. decembri jeb tā dēvēto „pasaules galu kļūst arvien aktīvākas. Vai tie ir ziepju burbuļi vai šiem stāstiem ir jelkāds pamats? Annas Psiholoģija nolēma uz to paskatīties ar vēsu prātu un iztaujāt cilvēkus, kam ir, ko par to teikt.

Vēl numurā – psiholoģisks tests, numeroloģijas formulas pāra saderības izskaitļošanai un vēl – ielūkosimies slavenību garderobē! Izrādās, cilvēka tērps neviļus daudz ko pastāsta ne vien par viņa stila un modes izjūtu, bet arī par viņa psiholoģisko tipu.

Lai jums patīkama un vērtīga lasīšana!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV