Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Iznācis "Veto Magazine" 19. numurs, tēma - autentiskums

Ainārs Rūsiņš, 18.10.2011. 21:20

Mākslas, mūzikas un modes žurnāla "Veto Magazine" 19. numura tēma - autentiskums, ko žurnāls definē kā trendu neskartu vērtību kopumu.
Iznācis "Veto Magazine" 19. numurs, tēma - autentiskums

Sarunā ar mūziķi Gustavo "Veto" cenšas noskaidrot, vai strauji mainīgajā pilsētā iespējams konstanti saglabāt kādas vērtības, kopā ar grupas Nohow līderi Kristapu, kurš jau daudzus gadus uzturas Anglijā, pēta vai globalizācijas apstākļos atrodamas vērtības, ko aizvien var uzskatīt par latvieša vērtībām, savukārt vaišnavu jeb krišnaītu pārstāvis Uģis iepazīstina ar saviem dzīves principiem, kas balstīti gadsimtiem senās tradīcijās. Sarunā ar salonfotogrāfi Ilgu Straumi iespējams uzzināt, kā uz vērtībām un laiku mainību raugās cilvēks ar 58 gadu darba stāžu vienā profesijā.

Jaunajā numurā Juris Kaukulis no grupas Dzelzs Vilks stāsta par grupas albumu "Dzīvnieks pilsētā". "Veto" lasāmas arī intervijas ar vienu no Instrumentu "mehānismiem" - Jāni Šipkēvicu -, un ar vienu no Latvijas dizaina aktīvākajām dzenskrūvēm - Miķeli Baštiku. Žurnālā lasāma arī saruna ar aktīvi koncertējošo grupu Sus Dungo. Savukārt Toms Grēviņš sagatavojis stāstu par apburošo Beach House lēdiju Viktoriju Legrānu.

Dzīvesstāsta sadaļā varēsiet tuvāk iepazīt krievu literatūras provokatoru Vladimiru Sorokinu, bet ar savas topošās autobiogrāfijas nodaļu dalās amerikāņu kino leģenda - mūziķus un gleznotājs - Džons Lūrijs.

Žurnāla sarunbiedru viesu bildes iemūžinājusi fotogrāfe Ilze Vanaga.

Modes lappusēs, godinot kino žanru film noir, stiliste Jūlija Volkinšteine un fotogrāfs Viesturs Masteiko lūko meklēt liktenīgo sievieti - femme fatale.

Par šī numura ilustrācijām rūpējās mākslinieks Andrejs 'Endrju' Lavrinovičs.

"Veto Magazine" var iegādāties visos "Narvesen" un "Plus Punkts" veikalos, vietā "Vieta", galerijā "Istaba", grāmatnīcā "LukaBuka", "Sviestmaižu studija", apavu un aksesuāru veikalos "Bang Bang" un "Boards.lv".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV