Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Iznācis Frank's jaunais numurs

Elīna Golde, 21.10.2011. 10:47

Frank's rudens numurā lasiet:
Iznācis Frank's jaunais numurs

Oļģerts Kroders
Kas cilvēkam krīt uz nerviem, kad viņam ir 90. Dziļas un asas pārdomas par dzīvi, vecumu un kā neļaut draņķīgiem režisoriem sevi apmānīt.
„Visādas muļķības krīt uz nerviem, un pats sev es sāku krist uz nerviem. Nolieku kādu mantu kaut kur un pēc piecām minūtēm jau esmu aizmirsis, kur. Plašākā mērogā man krīt uz nerviem tie pēdējie divdesmit gadi, ko mēs esam nodzīvojuši kā pilnīgi muļķi. "

Frank'a grāmatzīmju kolekcija
Unikāla latviešu mākslinieku grāmatzīmju kolekcija. Lai mēs atkal lasītu grāmatas. Ņem un lieto!

Izcili. Savējie.
Sadarbībā ar mākslas un kultūras portālu Arterritory.com Frank's publicē desmit veiksmes, spēka un patiesa talanta stāstus par desmit Latvijas cilvēkiem

Sarkanās gaļas lieta
Garīga viela gaļas baudu tīkotājiem

Design by Ādolfs Irbīte
Īrbītes personība bija tāda pati kā viņa radioaparāti – smalka un eleganta. Viņš ierakstīja savu un Latvijas dizaina vārdu pasaulē. Faktiski radīja pats savu dizaina stilu, ko veidoja maksimāla vienkāršība, konstruktivitāte, funkcionalitāte un perfekta skaistuma izjūta.

Frank'a rudens stila grāmata
Pilsētas bruģim un asfaltam

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV