Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Inese Galante: diētu dēļ sieviete sāk justies kā bezgalīga eksperimenta upuris

Olga Kazaka, 08.12.2011. 11:37

"Agrāk vai vēlāk ikviena sieviete sāk justies kā bezgalīga eksperimenta upuris: stāsti par jauniem pētījumiem dietoloģijā, modernas diētas – tas viss ļoti ietekmē apziņu. Un ir grūti saprast, kas no tā visa būs piemērots tieši tev," saka operas dīva Inese Galante materiālā, kas publicēts žurnāla L'Officiel Latvija decembra un janvāra apvienotajā svētku numurā.
Inese Galante: diētu dēļ sieviete sāk justies kā bezgalīga eksperimenta upuris

Žurnāla jaunajā numurā ir publicētas populāru personu ekspresdiētu receptes, kas palīdz ātri iegūt vajadzīgo formu pirms svarīgiem notikumiem. "Ir jāizvēlas tāda veida uzturs, kas ir ne vien noderīgs, bet arī garšīgs," atzīmē dietologs Andis Brēmanis materiālā, ar kuru pilnībā varat iepazīties L'Officiel Latvija decembra un janvāra apvienotajā numurā.

Vēl jaunajā numurā lasiet materiālu par Latvijas šovbiznesa pēdējo gadu lielāko sensāciju – grupu «Instrumenti», kuras viens no solistiem Jānis Šipkēvics atklātā intervijā žurnālam L'Officiel Latvija atzīst, ka brīvība ir visgrūtākā izvēle. Savukārt otrs grupas dalībnieks Reinis Sējāns stāsta, ka mūsdienās tīri stili, vai tas būtu hiphops vai rokenrols, vairs nav tik pieprasīti – ir jāprot tos organiski savīt par kaut ko jaunu.

Bez tam decembra un janvāra apvienotajā numurā uzziniet dziedātājas Yana Kay skaistuma recepti, kura uzskata, ka neviena modes tendence nevar aizstāt sirsnīgu un dabisku smaidu, kas staro sievietes sejā. Kopā ar L'Officiel Latvija apkopojiet aizejošā gada modes rezultātus un izvēlieties modernu tēlu Jaunā gada sagaidīšanai. Uzziniet Elizabetes Teilores dārglietu kolekcijas tapšanas vēsturi, lasiet ekskluzīvu interviju ar supermodeli Kristiju Tērlingtoni un vēl daudz ko citu par stila un modes pasauli. Svētku numura īpašā dāvana ir speciālais pielikums Shopping Guide, kas satur vērtīgu informāciju par labākajām vietām, kur veikt vismodīgākos pirkumus ziemas brīvdienām.

Videoreportāžu no Jaungada fotosesijas CASTA DIVA, kurā piedalījās slavenā supermodele Madara Malmane, var noskatīties šeit: http://www.youtube.com/watch?v=EVTViR--dNU.

Līdz 2012. gada 15. janvārim noformējot parakstīšanos uz žurnālu visam gadam, L'Officiel Latvija abonenti piedalās Cacharel zelta kaklarotas ar briljantiem no veikala Tronis izlozē. L'Officiel Latvija var abonēt mājaslapā www.stylepages.lv, portālā www.abone.lv vai ikvienā Latvijas pasta nodaļā. Gada abonementa īpašnieki kļūst arī par Club Chic dalībniekiem – tā ir privilēģiju programma, kas ļauj baudīt elegantu dzīvi (www.clubchic.lv). Gada abonementa cena ir 24 lati. Un līdz 20. janvārim ikviens interesents var piedalīties konkursā, kura ietvaros tiks izlozētas Latvijas zīmola SALT ekskluzīvas dizaineru somas. Vairāk: http://www.stylepages.lv/index.php?id=3856&t=lv/events/actual_interactive.

Par žurnālu

L'Officiel ir visvecākais no Eiropā pašlaik iznākošajiem modes žurnāliem. Tas parādījās 1921. gadā Parīzē un 1938. gadā kļuva par pirmo modes žurnālu pasaulē, kas publicējis krāsu fotogrāfijas. Pašlaik žurnāls tiek izdots 15 valstīs un ir visbiezākais glancētais žurnāls Latvijā. Šogad žurnāls svin savu 3 gadu jubileju Latvijā un 90 gadu jubileju pasaulē. Žurnāla jaunais numurs jau ir pieejams pārdošanā Nаrvesen un PlusPunkts tirdzniecības vietās.

Papildu informācija: www.stylepages.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV