Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

"Ievas Stāstos" lasāms par Mocarta sievietēm

Ina Eglīte, 09.12.2011. 13:30

9. decembrī iznāk žurnāla «IEVAS Stāsti» jaunākais numurs.
"Ievas Stāstos" lasāms par Mocarta sievietēm

Omulīgais Ēriks Hānbergs
«Jā, esmu vecs un viens arī: ģimenes tradicionālā izpratnē man nav. Sieva mūžībā, dēls tālumā, un par meitu patlaban dzīvoju bažīgā priekā.»
Rakstnieks Ēriks Hānbergs pirmo reizi tik atklāti par savas personiskās dzīves drāmām, atkarību un romantiskajām attiecībām.»

Noslēpumainā Elga Īgenberga
Aktrise Vera Singajevska: «Viņa nebija sabiedriska, viņai nepatika kompānijas un viesības. Kad nospēlējām izrādi ar Elgas mūziku, viņa žigli pārģērbās un – prom uz mājām!»
Par latviešu pirmās popdziesmas autori, talantīgo komponisti un pianisti Elgu Īgenbergu.

Pīku mīlestības filozofija
«Laulības dzīvē svarīgākais ir radīt otram stabilu aizmuguri. Mūsu domas sakrīt gan politiskajos, gan arī citos jautājumos.»
Rubrikā Mīlestības leģenda – kinooperatora un režisora Riharda Pīka un viņa Sarmītes saskanīgas dzīves māksla.

Mocarta sievietes
«Mocartam bija aizdomas, ka Francis nav viņa dēls, jo viņa ieņemšanas brīdī Volfgangs bija ceļojumā. Konstances aprūpēšana bija uzticēta Mocarta skolniekam Francim Ksavjeram Zīsmaijeram...»
Aizraujošs stāsts par ģeniālā komponista Vofganga Amadeja Mocarta dzīvē nozīmīgajām sievietēm.

Pieskarties brīnumam
Rubrikas Uzzini savu nākotni! ekspertiem pievienojas ekstrasense Gaida Lākute, kas katru dienu ir lieciniece dziedināšanas brīnumam.

Par savu nākotni jautā IEVAS Stāstu ekspertiem: astrologam Jurim Kauliņam, gaišreģēm Ļesjai Steļmahai un Maijai Kalniņai, pareģei un zīlniecei Ļubovai Einerei, pareģim Aldim Dreimanim, magam un kāršu pareģim Sandim Sīklim, ekstrasensei Gaidai Lākutei.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV