Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Iznācis Cosmopolitan decembra numurs

Dāvis Davids Sakne, 13.12.2011. 13:39

Decembrī Cosmopolitan vāku rotā spilgtā mūzikas zvaigzne Adele. Viņa mums pastāstīja, ka vienmēr iemīlas nepareizajos vīriešos, taču patiesībā jūtas daudz laimīgāka, nekā varētu spriest pēc viņas sirdi plosošajām mīlas dziesmām.
Iznācis Cosmopolitan decembra numurs

Modes lapās šomēnes valda īsts svētku spožums! Fliteri, dārgakmeņi un seksīgas kleitas vēl nav viss – mūsu sirdis laupīja arī skaistās clutch somiņas un satriecošas augstpapēžu kurpes. Savukārt, lai gadumijas ballītēs tu būtu vēl starojošāka, mēs atlasījām pieprasītākās sejas maskas un apkopojām vēl nedzirdētus padomus viltus iedeguma iegūšanai. Tos izmanto pat slavenības! Lielā modes fotosesija, ko šomēnes fotografējām Kalnciema ielas kvartālā, tevi pārsteigs ar īpašu trauslumu un sievišķību.

Vai zināji, ka ir iespējams ieviest uzlabojumus intīmajā dzīvē, vien nedaudz pamainot interjeru? Mēs izpētījām vairākus guļamistabu tipus un noskaidrojām, ko tie stāsta par cilvēka seksa stilu – sīkāk lasi 52. lappusē. Tāpat šomēnes esam apkopojuši revolucionārus faktus par mīlestību – tie pārsteidza arī mūs! 63. lappusē uzzināsi, ka lielākā problēma ilglaicīgās attiecībās ir garlaicība. Tāpēc ir vērts izlasīt laimīgu pāru noslēpumus un dažus no tiem ieviest arī savās attiecībās.

20 un 30 gadu vecumā tev vajadzētu piedzīvot lieliskas attiecības un gūt brīnišķīgu pieredzi, taču reizēm no spriedzes darbā vai sociālo mediju ietekmes var ciest tava pašapziņa. Par to vairāk – 66. lappusē. Dažreiz pašapziņu grauj arī kāda draudzene, kura nemitīgi cenšas spīdēt spožāk uz tava rēķina. 71. lappusē lasi, kas ir Pipas efekts, un uzzini, kā samierināties, ja tas piemīt tavai draudzenei.

Šomēnes žurnālā vari lasīt vīrieša pārdomas par attiecībām un naudu, taču 72. lappusē uzzināsi par trim pašapzinīgām sievietēm, kuras savus lielos dzīves sapņus piepildījušas pašas. Viņu stāsti iedvesmos arī tevi un mudinās tiekties pēc saviem mērķiem.

Šogad kalendārs ir nesaudzīgs, un nekādas garās brīvdienas nesanāk, taču 76. lappusē atradīsi Cosmo padomus perfektiem svētkiem: uzzināsi, kā pagatavot skaistus dekorus, gardākos dzērienus un mīļas dāvanas, kā arī gūsi iedvesmu citām svētku laika nodarbēm. Ziemassvētki ir īstais laiks, lai atvērtu sirdi un nodotos labdarībai, tāpēc šķir nākamās lappuses un lasi par brīvprātīgo darbu, ar kuru tu būsi ieguvēja – jo tie, kas dara labu, arī paši jūtas labi.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV