Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Janvāra Cosmopolitan – spožam 2012. gada iesākumam

Dāvis Davids Sakne, 06.01.2012. 16:03

Jaunais Pūķa gads solās būt grandiozi lielisks – tieši tāpat kā janvāra Cosmopolitan numurs. Uz vāka šomēnes redzēsi šarmanto Katrīnu Heiglu. Viņa izskatās starojoši laimīga, un aktrisei patiešām ir iemesls smaidīt – viņa bauda dzīvi kopā ar lielisku vīru un burvīgu meitiņu.
Janvāra Cosmopolitan – spožam 2012. gada iesākumam

Katrīna sajūsmināja mūs ar tiešumu un nebaidījās atzīt, ka nosistu savu vīru, ja atklātu, ka viņš aktrisi ir krāpis. Noderīgu informāciju par šo tēmu arī pati Heigla varētu atrast 52. lappusē, kurā lasāmi fascinējoši fakti par krāpšanu. Tur tu uzzināsi, kas liek vīriešiem spert sānsoļus un kā atpazīt iespējamo brunču mednieku, pirms viņš paguvis salauzt tev sirdi. Taisnības labad gan jāatzīst – nav noslēpums, ka nereti sievietes ir pat lielākas siržu lauzējas nekā džeki, it īpaši, ja viņām zināmi francūziešu pavedināšanas noslēpumi, kurus arī tu vari izlasīt jaunajā Cosmo. Ja ar noslēpumaino femme fatale tēlu tev vēl nepietiek, lai vīrieti iekarotu pilnībā, tad palīdzēs mūsu apskats par karstākajiem fantāziju tēliem guļamistabā. Latvijā populāri vīrieši – Andris Bulis, Juris Šleiers, Markus Riva un Nils Vilnis – vērtēja, kādas fantāzijas viņiem rosinātu seksīgās mājkalpotājas, nerātnās skolnieces vai draiskās stjuartes ietērps. Uzreiz pēc tik karsta karnevāla tev noteikti noderēs 100 labākie ieteikumi seksam, kurus apkopojām vesela gada garumā. Izlasi tos un parādi viņam, uz ko esi spējīga!

Viņa simpātijas tu noteikti iegūsi, arī sekojot aktuālākajām modes un skaistuma tendencēm. Tērpi sarkanā krāsā tev palīdzēs atrasties uzmanības centrā, savukārt ar mazās melnās vakarkleitiņas un fantastisku augstpapēžu kurpju palīdzību tu būsi neatvairāma. Tāpat šomēnes mēs ielūkojāmies Latvijā populāru sieviešu garderobēs un uzzinājām, kādas modes tendences viņām patīk un kādus stila knifus viņas izmanto ikdienā – par to lasi 62. lappusē. Lielā modes fotosesija janvārī vēsta par agru rītu pēc balles pilī: ir dzestrs, krīt sniegpārslas un skaistās kleitas un mēteļi rada pasakai līdzīgu stāstu.

Nākamajai dienai pēc pils balles vai vienkārši ilgākas pasēdēšanas bārā tev noteikti noderēs paģiru ēdienkarte, ko atradīsi 76. lappusē. Ja paģiras nāk komplektā ar stresu, izpildi mūsu sagatavoto testu, lai uzzinātu, kā tikt galā ar neapzināto reakciju saspringtās situācijās. Ja dzīvē un karjerā vēlies sasniegt vēl vairāk, tev noderēs trīs Latvijā pazīstamu sieviešu stāsti: Agnese Kleina, Santa Bindemane un Katrīna Puriņa mums pastāstīja, kā viņas guvušas pieredzi dažādās jomās un kas viņas motivē doties uz priekšu. Kā zināms, lai sasniegtu vēl vairāk, vajadzīgs ne tikai gribasspēks, bet arī dumpīgums – īpaši gadījumos, kad jāizsaka savas domas, jābūt drosmīgai vai reizi pa reizei jāpasūta dillēs visi pārgudrie draugi. Tāpēc tev palīdzēs nekaunīgas meitenes stratēģija, ko atradīsi 82. lappusē.

Šomēnes žurnālam līdzi nāk īpašs bonuss – 2012. gada horoskopu pielikums. Tajā tu uzzināsi savai zīmei atbilstošos karstākos seksa trikus, labākās dienas jūsu attiecībās un to, kā izcelt savas lieliskākās īpašības. Saderam – šis gads tev patiks!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV