Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Klāt februāra "Cosmopolitan"

Dāvis Davids Sakne, 31.01.2012. 15:25

Laukā termometra stabiņš noslīdējis biedējoši zemu, tāpēc sasildies ar ko pavisam karstu – februāra Cosmopolitan, kas šomēnes ir pilns ar seksīgām idejām ziemas pavadīšanai.
Klāt februāra "Cosmopolitan"

Aukstie februāra vakari ir kā radīti atklātām un patiesām sarunām ar labāko draudzeni, savu otro pusīti un, jā, arī ar Cosmopolitan. Sarunā ar mums neparasti atklāta bija kinozvaigzne Skārleta Johansone. Viņa pastāstīja par saviem jaunajiem mīlas likumiem un atzina, ka būšana vienatnē palīdz iepazīt sevi. Arī mēs esam pārliecināti, ka būt vienai nemaz nav pasaules gals – reizēm tas ir pat labāk nekā būt jebkādās attiecībās, kas nenes laimi – par to rakstniece Dace Rukšāne-Ščipčinska raksta 59. lappusē.

Mīlestības mēnesī par attiecībām rakstījām arī mēs. Atšķirot 50. lappusi, uzzināsi, ka viens no ideālu attiecību noslēpumiem ir nevis mīļi vārdi, bet mīļi... pieskārieni. Pēc raksta izlasīšanas tu būsi atklājusi, kā ar nevainīgiem pieskārieniem nostiprināt savstarpējo saikni, viņam par to pat nenojaušot. Par gudru pieeju attiecībām izlasīsi arī 55. lappusē, kurā aprakstītas biznesa stratēģijas četru tipiskāko strīdu situāciju atrisināšanai. Lai īpaši izceltu iedvesmojošus attiecību stāstus, mēs rīkojām konkursu Gada Pāris 2011. Tajā tika titulēti pāri, kuru attiecības varētu apskaust vai visa Holivuda.

Ziema ir laiks, kad vēlamies ieritināties dīvānā un baudīt labu, "karstu"... kino! Ļaujies sajūtām un pārsteidz vīrieti un sevi pašu ar mīlēšanos, kuras noskaņām būsi smēlusies iedvesmu no Krēslas, Uzvaras punkta vai Monstru balles kaislīgā seksa.
Februāra numurā apkopojām arī vislabākos ieteikumus brīvdienām. 63. lappusē atradīsi Rīgas stilīgāko vietu ceļvedi – visas vietas esam personīgi pārbaudījuši un iedvesmosim arī tevi jauniem atklājumiem. Lai piešķirtu dzirksteli brīvdienām un visam gadam, atver 67. lappusi, kur izlasīsi patiešām oriģinālu un dzīvespriecīgu stratēģiju, kas palīdzēs tev kļūt tik laimīgai, veselīgai un kaislīgai kā vēl nekad! Savukārt 72. lappusē uzzināsi 20 ieteikumus labsajūtai vannā, un garie ziemas vakari kļūs vēl laiskāki un harmoniskāki.

Romantika šomēnes valda arī modes lapās. Trausli un sievišķīgi audumi, pasteļtoņi un mirdzoši aksesuāri liks tev sajusties vēl īpašākai. Lai tu varētu patīkami pārsteigt savu vīrieti, mēs atradām veļu tieši tavai figūrai. Lielajā apakšveļas apskatā valda volāni, koķetas lentītes, mežģīnes un seksīgi raksti – īsts sievišķības un seksīguma triumfs! Veiksmīgam Valentīndienas randiņam sagatavoties palīdzēs mūsu atrastie skaistumkopšanas produkti, ar kuriem tu izskatīsies perfekti un ātri sasniegsi vēlamo rezultātu. Savukārt lielajā modes fotosesijā varēsi baudīt šīs sezonas romantiskākās apģērbu kombinācijas un kļūt par liecinieci trakam un seksīgam samierināšanās stāstam.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV