Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Huligāni mīlestību salīdzina ar narkotikām

Andrejs Podobeds, 03.02.2012. 11:14

Romānists Frederiks Beigbeders savā grēksūdzē žurnālam „L'OFFICIEL Latvija" atzīstas, ka bērnībā viņš sevi uzskatīja par pašu kroplīgāko cilvēku pasaulē un bija pārliecināts, ka neviens nekad mūžā nespēs viņu iemīlēt. Tomēr šajā dzīves posmā viņš ir atkarīgs no mīlestības, gluži kā narkomāns, norādot: „Mīlestība ir pati bīstamākā un smagākā narkotiskā viela no visām izgudrotajām. Tieši tāpēc man tā tik ļoti patīk! Es iemīlos jebkurā piemērotā brīdī un pilnīgi iespējams, ka tas viss notiek vien tāpēc, ka esmu izvirtulis!" Frederiks vaļsirdīgi atklāj, ka, izņemot mīlestību, nekas cits vairs viņu neinteresē, tomēr, viņaprāt, patiesa mīlestība eksistē tikai pret Dievu. Iespējams, tāpēc viens no viņa slavenākajiem citātiem ir „Mīlestība dzīvo 3 gadus".

Savukārt skandalozās rokgrupas „Ļeņingrada" līderis Sergejs Šnurovs ir pārliecināts: „Mīlestība ir spēcīgs virzošs spēks, kas tajā pašā laikā ne pārāk radošs. Jo tā stiprāka, jo lielāku postu pēc sevis atstāj." Jāmin, ka viņa vīrišķa brutalitāte ir piesaistījusi ļoti daudzas sievietes, taču Šnurovs apgalvo, ka vēl nav piedzimusi tāda jaunkundze, kurai būtu izdevies iegūt viņu pilnībā. Sievietes viņš, vadoties pēc analoģijas ar automobiļiem, iedala trīs kategorijās: ģimenes, ekonomiskās un luksusa. Vēl viņās Šnurovs saskata aktrises, kuru dabā ir manipulēt ar večiem.

Papildus jaunajā žurnāla „L'OFFICIEL Latvija" numurā lasiet par latviešu dizaina zvaigzni Zani Teteri, kura gan interjeros, gan savos tērpos dievina eklektiku. Apģērbā viņai patīk kombinēt dažādu stilu un faktūru lietas. Ja apavus viņa uzskata par savu lielāko vājību, tad somas viņa iegādājas ļoti impulsīvi, bet rotas tikpat kā nenēsā.

Jūs noteikti aizraus intervija ar visstilīgāko raganu - aktrisi Evu Grīnu, kura apģērbā ir iecienījusi melno krāsu, kas raksturo visas īstenās femme fatale. Jāatzīmē, ka tieši melnā krāsa vieno divus pretpolus, kas sadzīvo aktrisē - vēsi liktenīgais sievietes skaistums ar izaicinošu skatienu un vienkāršība ar humora izjūta, kas atklāj pārsteidzoši gaišas viņas rakstura šķautnes.

Pilnus rakstus un intervijas lasiet žurnāla „L'OFFICIEL Latvija" februāra numurā.

Tāpat februāra numurā atradīsiet informāciju par jaunākajām modes tendencēm. Jāuzsver, ka šī pavasara sezonas kolekcijās valda melnā un baltā maģija! Savukārt žurnāla stylings sniegs ieskatu eleganti modernas karjeras dāmas stilā.

Par žurnālu

L'OFFICIEL Latvija ir visvecākais no Eiropā pašlaik iznākošajiem modes žurnāliem. Tas parādījās 1921. gadā Parīzē un 1938. gadā kļuva par pirmo modes žurnālu pasaulē, kas publicējis krāsu fotogrāfijas. Pašlaik žurnāls tiek izdots 15 valstīs. Tas ir visbiezākais glancētais žurnāls Latvijā. Žurnāla jaunais numurs jau ir pārdošanā Nаrvesen un PlusPunkts tirdzniecības vietās, savukārt L'OFFICIEL Latvija abonēt ātri un ērti ir iespējams mājas lapā www.stylepages.lv.

Papildu informācija: www.stylepages.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV