Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Klāt februāra "Dīva"

Linda Puja, 20.02.2012. 10:43

Klāt mīlestības mēnesis februāris, un arī elektroniskais žurnāls Dīva šajā sakarā savām lasītājām ir sagatavojis daudz dažādu interesantu un noderīgu padomu. Dīva pie savām lasītājām nāk ar jauniem stāstiem, jauniem piedzīvojumiem un jauniem izaicinājumiem!
Klāt februāra "Dīva"

Februāris ir īsts ziemas mēnesis un garie ziemas vakari vēl nav aiz muguras – kāpēc šos vakarus nepavadīt sarunās ar draugu, draudzeni vai jaunā elektroniskā žurnāla Dīva februāra numuru? Janvārī Dīva ļāvās sarunām ar Ingu Milleri www.bonbonga.lv īpašnieci.

Horoskopu pasaules daudzveidībā mūs aizrāva intervija ar astrologu un numerologu Kristapu Banķi, kurš mums pastāstīja par to, cik liela ir varbūtība, ka horoskopos rakstītais patiešām piepildīsies.

Februāra numurā Dīva savās lapās piedāvā idejas kā no pavisam ikdienišķas lietas tikt pie jauna un stilīga interjera priekšmeta un kā savas vismīļākās kurpes pārvērst līdz nepazīšanai.

Ko par Valentīndienu, plīša sirdīm un romantiku domā VIŅI? Lasi žurnāla Dīva rubrikā „Pie apaļā galda", savukārt „Grēksūdze" atklāj patiesu atdzīšanos, kas ļauj lasītājiem izteikt savu viedokli par dažādām dzīves situācijām.

Kas jādara, lai profesionālā fotosesijā, lai izskatītos patiešām neatvairāmi un rezultāts priecētu? Dīva viesojās fotostudijā Studioeye, kur tās īpašnieki Andris un Jūlija Zolbergi atklāj, kā izskatīties un justies neatvairāmai profesionālas fotosesijas laikā.

Vēl vairāk interesantu rakstu, sarunu un rubriku jaunajā elektroniskā žurnāla Dīva februāra numurā www.esidiva.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV