Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Žurnāls "TopGear" – tagad arī Latvijā

Viesturs Kundziņš, žurnāla TopGear Latvija atbildīgais redaktors, 23.02.2012. 12:22

24. februārī klajā nāks pasaules labākā autožurnāla TopGear Latvijas izdevums. Žurnālu TopGear Latvija pēc britu raidsabiedrības BBC licences izdos izdevniecība SBM Latvia.
Žurnāls "TopGear" – tagad arī Latvijā

Latvija ir 29. valsts pasaulē, kurā tiks izdots viens no autoentuziastu iecienītākajiem autožurnāliem. Desmit reižu gadā 160 lappusēs TopGear Latvija saviem lasītājiem vēstīs aizraujošus stāstus par pasaulē interesantākajiem auto, vizītēm lielākajās rūpnīcās un noslēpumainās garāžās, piedāvās nemainīgi lielisku humoru, intervijas ar pasaulslaveniem inženieriem un neiztrūkstoši arī iecienītā TV šova TopGear vadītāju Džeremija Klārksona, Džeimsa Meja un Ričarda Hamonda slejas.

"TopGear nav vienkārši žurnāls par auto. Tas ir zirgspēku, humora, dzīvesstila, piedzīvojumu un ātruma kokteilis, kas pasniegts lieliskā gaisotnē un glāzē ar lietussardziņu. TopGear nereti tiek dēvēts par pasaules labāko autožurnālu, un esmu pārliecināts, ka tāds tas būs arī Latvijā," stāsta jaunā žurnāla galvenais redaktors Ilmārs Līkums.

Žurnāla TopGear saturu veidos gan britu žurnālistu radītie materiāli, gan pašmāju autoru raksti, turklāt tiks veidota cieša sadarbība ar TopGear žurnāliem Lietuvā un Igaunijā, kas ļaus ieskatīties arī kaimiņzemju aktualitātēs un redaktoru piedzīvojumos.

Tirdzniecībā žurnāls būs pieejams jau 24. februārī un tiks izdots 10 reizes gadā, apvienojot numurus janvārī un februārī, kā arī jūlijā un augustā. Žurnāla cena mazumtirdzniecībā būs Ls 1,90, bet abonējot – Ls 1,70.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV