Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Rīgas frīku dress code noslēpumi

Andrejs Podobeds, 07.03.2012. 15:00

Apkārtējie, viņus ieraugot, reaģē atšķirīgi – sākot no nepatikas līdz pat sajūsmai. Kaut gan viņi nav ne ar ko labāki, vai sliktāki par pārējiem – viņi vienkārši ir citādāki.. Šie cilvēki nevēlas ierobežot savu spilgto pasaules uztveri, neatzīstot nekādus ierobežojumus, šādi tiecas atklāt sevi apkārtējiem. Rīgas frīki - grupas „Triānas parks" soliste Agnese Rakovska, Studijas Vadimtatoo īpašnieks un tetovēšanas meistars Vadims Carenkos, DEKO galvenā redaktore Agnese Kleina, blogeris Jaroslavs Barišņikovs, kluba DEPUTAMADRE administratore, šova PAIN(PRO)TEST dalībniece Lali Čaladze – unikālā L'OFFICIEL Latvija fotosesijā, patiešām atklāti par saviem dress code noslēpumiem.
Rīgas frīku dress code noslēpumi

Agnese Rakovska drosmīgi atzīst, ka viņai mode nav svarīga, jo viņu vadās pēc konkrētā brīža sajūtām, vēlmēm, kas iemiesojas viņas draugu dizaineru fantāzijās. Savukārt Agnese Kleina savu stilu raksturo kā kaut ko pa vidu starp bērnu un sievieti, pagājušajiem laikiem un tālām zemēm, lūk, cilindrs no Portobello tirgus, japāņu getas un bērnišķīgs iPhone vāciņš. Šo projektu fotogrāfijās iemūžinājis Oļegs Zernovs, bet par inscenējumu rūpējās Olga Kolotova. Ieskatu projekta tapšanas aizkulisēs meklējiet šeit.

Vēl žurnāla L'OFFICIEL Latvija marta numurā lasiet intriģējošu interviju ar Marku Džeikobsu. Jāatzīmē, ka Parīzes muzejā Les Arts Decoratifs tiek atklāta izstāde Marc Jacobs – Louis Vuitton. Tas ir savdabīgs divu kulta personu dialogs – starp modes nama dibinātāju un tā pašreizējo radošo direktoru Marku Džeikobsu. 1996. gadā Parīzē nevienam pat prātā nevarēja ienākt doma, ka šis «amerikānelis», sarīkos īstu revolūciju. Intervijā viņš atzīst, ka katrai modes skatei ir sava mūza un pacer, kas ir laba gaume.

Rakstus pilnībā, kā arī intervijas lasiet žurnāla „L'OFFICIEL Latvija" marta numurā.

Tāpat L'OFFICIEL Latvija marta numurā atradīsiet informāciju par jaunākajām pavasara/vasaras modes tendencēm, savukārt sadaļā stylings tēma – Āfrika melnā kontinenta krāsas un silueti atspoguļoti mūsdienu modē. Vēl žurnāla lappusēs atradīsiet modes ekspertes Kerolainas Koksas atklāsmes par britu stila rozīnītēm, kā arī informāciju par to, kas šobrīd satrauc panku vecmāmiņu - nepieradināto Vivjenu Vestvudi.

Par žurnālu

L'OFFICIEL Latvija ir Eiropā pašlaik iznākošajiem visvecākā modes žurnāla Latvijas izdevums.. Parīzē tas parādījās 1921. gadā un 1938. gadā jau kļuva par pirmo modes žurnālu pasaulē, kas publicējis krāsu fotogrāfijas. Pašlaik žurnāls tiek izdots 15 valstīs. Tas ir visbiezākais glancētais žurnāls Latvijā. Žurnāla jaunais numurs jau ir pārdošanā Nаrvesen un PlusPunkts tirdzniecības vietās, savukārt L'OFFICIEL Latvija abonēt ātri un ērti ir iespējams mājas lapā www.stylepages.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV