Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Klāt ir elektroniskā žurnāla Dīva marta numurs

Linda Puja, 21.03.2012. 10:50

Klāt pirmais pavasara mēnesis - arī elektroniskais žurnāls Dīva ir atmodies pavasarim un sagatavojis daudz jaunu, interesantu un iedvesmojošu stāstu. Dīva nāk ar jauniem, drosmīgiem stāstiem un iedvesmas pilnām idejām!
Klāt ir elektroniskā žurnāla Dīva marta numurs

Marts ir pirmais pavasara mēnesis, kad gribas vairāk domāt par siltu sauli, krāsām un dabu, kura tieši martā atmostas no garās, tumšās un aukstās ziemas. Marta žurnālā Dīva ļāvās sarunām ar maģijas speciālisti Gekatu: „Kad biju maziņa, sapņoju kļūt par ārsti, lai visi cilvēki būtu veseli un skaisti", tā Gekata.

Vaļasprieks, kas tavā pastkastītē spēj atnest ziņu no gandrīz jebkuras pasaules vietas un ļauj tev savā veidā sasveicināties pāri kontinentiem un valstu robežām, vecumiem, kultūras atšķirībām un uzskatiem – iepazīsties – postkrosings!

Marts nav tikai mēnesis, kad it kā atvadāmies no garās ziemas, marts ir arī mūsu, dāmu, mēnesis, kad saņemam ziedus un uzmanības paliecinājumus no saviem mīļajiem vīriešiem, tāpēc Dīva sadarbībā ar ziedu salonu „Ernanstes ziedi" piedāvā vairākus noderīgus padomus kā saņemtos ziedus un pozitīvās emocijas, ko sniedz ziedi, saglabāt ilgāk.

Dīva martā intervē pozitīvo un mērķtiecīgo Andu Paegli, kura veselu gadu nenogurstoši sevi ir veltījusi žurnāla „Intervija" izveidei: „Idejas ir visapkārt, bet, pirmkārt, sirdī", tā Anda Paegle.

Iepirkšanās internetā kļūst arvien populārākā un noteikti daudz esi dzirdējusi par šādu iepirkšanos dažādos ārzemju interneta veikalos, bet vai zini par iespēju iepirkties internetā arī tepat Latvijā? Par iespēju iepirkties Latvijas interneta veikalos lasi žurnāla Dīva marta numurā.

Kāpēc dzīve ārzemēs? Lasi žurnāla Dīva rubrikā „Dzīve ārzemēs" turpinājumu, kurā par dzīvi Norvēģijas galvaspilsētā stāsta cēsiniece Laura Kalniņa.

Vēl vairāk interesantu rakstu, stāstu, sarunu un rubriku jaunajā elektroniskā žurnāla Dīva marta numurā www.esidiva.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV