Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Iznācis maija "Cosmopolitan"

Dāvis Davids Sakne, 09.05.2012. 12:59

Līdz ar silto laiku, augstpapēžu kurpju un īsu svārku sezonu klāt ir arī jaunais maija Cosmopolitan numurs. Pavasarīgs un koķets noskaņojums valda ne tikai ielās, bet arī Cosmo – šomēnes pat modes fotosesijas lapās virmo īsta mīlestība. Ziedi, volāni, mežģīnes... Tik romantiskām detaļām šopavasar nav iespējams pretoties!
Iznācis maija "Cosmopolitan"

Par mīlestību daudz runā arī mūsu vāka meitene Megana Foksa, kura sabiedrībā gan iemantojusi sliktās meitenes slavu. To, kāda viņa ir patiesībā, tu atklāsi intervijā jau 10. lappusē. Vienu gan viņa apstiprina – attiecībās ne vienmēr iet viegli. Sīkie strīdi ir daudzu pāru ikdiena, taču īstā māksla ir tikt galā ar to radītajām sekām. Šomēnes mēs pierādām, ka konflikti var pat stiprināt attiecības, ja vien pratīsi gudri tos risināt.

Bet, lai kā arī dažkārt gadītos, mēs tomēr mīlam vīriešus un dievinām labu seksu! Iepazīstot dažādu pieredzi, saprotam, ka priekšrocības ir gan seksam ar jaunāku, gan ar vecāku vīrieti. Atšķir 52. lappusi un izlasi četrus reālus, līdz sīkākajām detaļām atklātus stāstus par ievērojamu vecuma starpību gultā. Šomēnes mēs iedziļinājāmies arī Latvijas vīriešu prātos un centāmies noskaidrot, kāda, viņuprāt, ir perfektā sieviete. Slaida vai apaļīga? Brunete vai blondīne? 64. lappusē uzzini, kādai tad jāizskatās ideālai sievietei.

Saules sezonai tuvojoties, mēs tev iesakām bezrūpīgi baudīt vasaru, un tas noteikti izdosies, sekojot karstākajām modes tendencēm. Bez safari stila lietām šovasar neiztikt ne apģērbā, ne apavos. Mežonīgam tēlam izvēlies etniskus rakstus un galvu reibinošus papēžus, bet koķetam un piemīlīgam izskatam tev noderēs svītru un punktiņu apdruku apvienojums. Ja vēlies šajā sezonā būt īpaši stilīga, tev noderēs mūsu make-up tendenču ceļvedis – atlasījām karstākās grima aktualitātes birojam, randiņam un ballītei.

Varam saderēt, ka arī tavā skapī atrodamas īstas pērles, tikai tās ir paslēpušās aiz lielas krāmu un novecojušu drēbju kaudzes. 70. lappusē Cosmo modes un skaistumkopšanas redaktore Dace Krieviņa-Bahmane apkopoja ieteikumus, kā arī tu vari izrevidēt savu skapi. Kad tajā būs daudz vairāk brīvas vietas, atšķir 82. lappusi – tur atradīsi aktuālas interneta veikalu adreses galvu reibinošam šopingam, kas turklāt ļaus sakrāt arī lieliskus bonusus.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV