Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Žurnāla Klubs draugi tiekas restorānā Bibliotēka No.1

Līga Laugale, 25.05.2012. 12:22

Ja devītā žurnāla Klubs lasītāju, draugu, sabiedrībā pazīstamu cilvēku tikšanās notika Daugavas vidū uz kuģīša, tad desmitā jubilejas reize – restorānā Bibliotēka No.1 – šobrīd vienā no populārākajiem Rīgas restorāniem, uz kuru ikviens var doties bez lasītāja kartes.
Žurnāla Klubs draugi tiekas restorānā Bibliotēka No.1

Šoreiz pasākuma mērķis bija piesaistīt vīriešu uzmanību sieviešu veselības stāvoklim. Klubs maijā ir iesaistījies akcijā Es iešu, kas veltīta sieviešu krūšu veselībai. Šīs akcijas patroneses ir Latvijas sieviešu izlases basketbolistes, kuras kuplā pulkā apmeklēja Kluba bāra pasākumu.

Vakara gaitā tika izsolīti ne tikai pieci basketbola krekli ar Latvijā un pasaulē pazīstamu basketbolistu numuriem, bet arī vietas komandā, kas 4. jūnijā draudzības spēlē tiksies ar Latvijas sieviešu basketbola komandu. Izsolītos kreklus aktīvākajiem ziedotājiem pasniedza esošās un bijušās valsts izlases spēlētājas – Liene Jansone, Gunta Baško, Kristīne Kārkliņa, Aija Putniņa un Sabīne Niedola.

Kāds ziedotājs, lai atbalstītu sievietes, anonīmi pievienoja 500 eiro. Kopumā izsolē tika savākti 1029 Ls. Visa nauda tiks ziedota krūts vēža skarto sieviešu rehabilitācijas nometnes organizēšanai.

Visi pieci izsoles uzvarētāji saņēma ekskluzīvo Hennesy V.S Limited Edition pudeli, kuras dizaina autors ir amerikāņu mākslinieks KAWS. Latvijā ir pieejamas tikai 60 šāda dizaina pudeles un katrai ir savs unikāls numurs.

Klubs saviem lasītājiem centās sūtīt skaidru signālu – ja žurnāla lapās jums patīk aplūkot skaistu sieviešu ķermeņus, jums arī problēmu gadījumā jāspēj sniegt atbalsts savām sievām, draudzenēm, jāiedrošina viņas doties uz profilaktiskajām pārbaudēm. Vakarā gaitā ārstu klātbūtnē ikviens uz dzīvām modelēm varēja apgūt prasmi, kā pārbaudīt sievietes krūtis.

Viegli erotisku piesitienu Kluba bāra jubilejas reizei deva arī SockBox jaunākās kolekcijas Tete-a-Tete demonstrējumi.

Jau par tradīciju kļuvis, ka katrs apmeklētājs pasākuma sākumā atstāj savu vizītkarti. Noslēgumā Autobrava pārstāvji izlozēja divas veiksmīgās – to īpašnieki uz nedēļas nogali savā īpašumā ieguva automašīnas – Jeep Grand Cherokee un Alfa Romeo Giulietta.

Foto: Žurnāla Klubs draugi tiekas restorānā Bibliotēka No.1. Foto (c) F64

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV