Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Jūnija Cosmopolitan ir klāt

Dāvis Davids Sakne, 04.06.2012. 15:06

Līdz ar jaunā Cosmo numura iznākšanu vasara ir oficiāli sākusies! Un kā gan savādāk, jo jūnija žurnāla lapās valda īsts krāsu un pozitīvas enerģijas sprādziens – šomēnes mēs rakstām par visu, kas vajadzīgs, lai tava vasara bezbailīgi uzņemtu apgriezienus. Tieši tāpēc uz vāka šomēnes redzēsi Pinku, kura pat pēc bērniņa piedzimšanas savu pārdrošo dumpīgumu nav zaudējusi.
Jūnija Cosmopolitan ir klāt

Popdziedātāja mums pastāstīja, ka viņas attiecībās bijis ne viens vien krass pagrieziens un arī tagad viņa ar savu vīru nevar izvairīties no strīdiem, taču Pinka uzskata – ja pāris pārstāj strīdēties, tad tās ir attiecību beigas. Arī mēs šomēnes pierādīsim, ka strīdi ne vienmēr ir iemesls, kāpēc zūd romantika – daudz biežāk pie vainas ir konkrētas un nemainīgas sieviešu kļūdas. Atšķir 60. lappusi un izlasi iemeslus, kāpēc tev var neizdoties izveidot attiecības ar sapņu vīrieti.

Ja savu Lielisko vēl neesi satikusi, tad tev noderēs Cosmo ieteikumi, kā pievērst seksīga vīrieša uzmanību ar trim vienkāršiem signāliem. Kad būsi tos apguvusi, ieskaties mūsu apkopotajā ceļvedī ar karstākajām vietām, kur šovasar varēsi iepazīties ar simpātiskiem svešiniekiem. Kad būsiet tikuši pāri randiņu stadijai, kopīgi nosvinēsiet Līgo svētkus un sāksiet iepazīt viens otru arī gultā, tev varētu rasties dažādas neskaidrības, tāpēc atšķir 66. lappusi un uzzini Cosmo atbildes uz 69 drosmīgiem seksa jautājumiem – mēs atbildējām ātri un bez žēlastības!

Īsta vasaras garša jūnijā valda modes lappusēs – sulīgi toņi, tropu motīvi un dabīgi audumi palīdzēs tev izbaudīt atvaļinājumu un saulainās nedēļas nogales. Jūnijs ir arī laiks, kad daudzas no mums atklāj pludmales sezonu, tāpēc 38. lappusē atlasījām satriecošus peldkostīmus jebkurai figūrai. Bet, lai bikini tu izskatītos nevainojami, atšķir 110. lappusi un uzzini labākos Cosmo padomus, kā iegūt skaistu dibenu un augšstilbus.

Beidzot ir klāt sezona, kad meitenes uzvelk kleitas un puiši nomet kreklus! Lai šis gadalaiks izdotos patiešām nevainojams, liec lietā Cosmo ieteikumus seksīgākai vasarai. Un kas gan būtu vasara bez seksīgiem vīriešiem un karstas mūzikas! DJ Toms Grēviņš šomēnes mums pierādīs, ka dāmu laikmetā arī vīrieši visu vēl nav zaudējuši un šosezon mūzikas topos varēs sacensties popularitātē ar sievietēm. Par to vairāk – 93. lappusē.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV