Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Jūlija "Cosmopolitan" ir klāt

Dāvis Davids Sakne, 29.06.2012. 14:19

Vēl karstāks, vēl krāsaināks un vēl izaicinošāks – tieši tā varētu raksturot jūlija Cosmopolitan žurnālu, kurš jau ir nonācis veikalu plauktos.
Jūlija "Cosmopolitan" ir klāt

Par dzīvespriecīgu vasaru tev atgādinās ne tikai siltais laiks ārā, bet arī saulainais žurnāla vāks, uz kura šoreiz redzēsi aktrisi Selēnu Gomezu. Mūs aizrāva ne tikai jaunās zvaigznes neticamais gribasspēks un apņēmība, bet arī ticība patiesai mīlestībai: „Tā ir visspēcīgākā lieta pasaulē. Kad tā ienāk ģimenē, attiecībās, kad ar to saskaras draugi... es esmu tur pa vidu."

Iespējams, arī tev kādreiz ir bijusi sajūta, ka esi „pa vidu" – varbūt ne mīlestībai, bet diviem vīriešiem, starp kuriem tu nespēj izvēlēties. Atšķir 51. lappusi un uzzini, kā rīkoties situācijā, kad baltos zirgos vienlaicīgi atjājuši divi ļoti dažādi prinči, un kā izdarīt pareizo izvēli. Kad būsi izvēlējusies savu Lielisko, drīz vien pienāks laiks pārvērst draudzību īstās attiecībās – tu taču negribi uz ilgu laiku iestrēgt randiņu stadijā! Par to, kā iegūt „oficiāla pāra" statusu, lasi 56. lappusē.

Dodoties uz pludmali, neaizmirsti somā iemest ne tikai jauno Cosmo, bet arī saules aizsardzības līdzekli – 42. lappusē atlasījām septiņus labākos produktus, no kuriem varēsi izvēlēties sev tīkamāko. Par ādas veselību mēs rakstām arī 73. lappusē, kur apkopoti padomi, lai tava āda būtu neatvairāmi skaista jebkurā vecumā. Bieži vien tu pat nenojaut par situācijām, kad tevi apdraud bīstamie UV stari, tāpēc izlasi, kad ir vērts mazliet izmainīt savus ieradumus veselīgas ādas labad.

Jūlijs ir mēnesis, kad puiši nomet kreklus. Ko tur slēpt – Cosmo vienmēr ir jūsmojis par izskatīgiem vīriešu ķermeņiem. Tāpēc šomēnes žurnālā tu atradīsi īpaši karstu puskailo vīriešu pielikumu. Tajā varēsi pamielot acis ne tikai ar Raiena Goslinga trenēto vēderpresi, bet arī ar seksīgajiem Aerodium lidošanas instruktoriem, kurus mēs atļāvāmies izģērbt.

Protams, seksīgus vīriešus šomēnes tu sastapsi ne tikai pludmalēs vai vēja tuneļos, bet arī mūzikas festivālos. Taču tas nebūt nav galvenais iemesls, kāpēc mēs uz tiem dosimies – pats svarīgākais ir fantastiska mūzika, piedzīvojumi un atmosfēra. Atšķir 66. lappusi un izlasi DJ Toma Grēviņa speciāli Cosmopolitan izveidoto vasaras festivālu ceļvedi. Lai tajos izskatītos kā slavenība, tev noderēs mūsu festivālu dreskods – piemeklē sev visstilīgāko tērpu un ģērbies kā Rianna, Keitija Perija vai citas spilgtākās Holivudas zvaigznes.

Mierīgākiem vasaras novakariem tev noderēs vienkāršās Mārtiņa Sirmā receptes vieglām jūlija vakariņām, kā arī vasaras vīnu buķete. Pie baltvīna glāzes tu noteikti aizsapņosies par skaistām zemēm un romantiskiem piedzīvojumiem, par kuriem mēs rakstām 120. lappusē – tur vari izlasīt par neaizmirstamu ceļojumu pa Kalifornijas piekrasti.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV