Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Karstais augusta Cosmopolitan ir klāt

Dāvis Davids Sakne, 31.07.2012. 16:43 | komentāri (1)

Līdz ar vasaras tveici esam sagaidījuši arī spilgtu un kārdinošu augusta Cosmopolitan numuru veikalu plauktos un abonentu pastkastītēs.
Karstais augusta Cosmopolitan ir klāt

Šomēnes žurnāla vāka modeles lomā iejutās Kima Kardašjana. Par spīti tam, ka pagājušais gads viņai bijis kā brauciens pa amerikāņu kalniņiem, zvaigzne atzīst: "Neatkarīgi no tā, kas dzīvē notiek, labi draugi un lieliska ģimene palīdz uzveikt jebkuras grūtības!" Kima sarunā ar Cosmo atzina, ka augsta pašapziņa viņai nav bijusi vienmēr. Kā zināms, arī mums pašapziņas trūkums bieži vien ir šķērslis panākumu sasniegšanai, tāpēc, sākot ar augustu, esam žurnālā ieviesuši jaunu rubriku – "50 lietas par tevi". Tajā katru mēnesi varēsi iegūt gluži vai īstu dopingu tavam ego un izlasīt, kā iegūt apkārtējo simpātijas, kad intuīcijai ir taisnība un kā spoži uzstāties ar runu jebkurā situācijā. Augsta pašapziņa vienmēr būs iemesls, lai tu neļautu kāpt sev uz galvas, taču reizēm mēs padodamies apkārtējo spiedienam un atbildam ar "jā", kaut gan patiesībā vēlējāmies teikt pretējo. 64. lappusē lasi par 15 situācijām, kurās vari droši atteikt, tā ietaupot laiku un enerģiju.

Vai tu atdotu gadu no savas dzīves par nakti ar Raienu Goslingu? Nākamajā draudzeņu ballītē paņem līdzi augusta Cosmo, atšķir 66. lappusi un kopā izpildiet testu, kas palīdzēs noskaidrot, kādas vērtības jūs vieno un cik trakas jūs patiesībā esat.

Augusta numurs ir īpaši karsts. Tu jautāsi – kāpēc? Jo mēs esam apkopojuši pārsteidzošus, vēl nedzirdētus faktus par vīrieša... locekli! 80. lappusē atradīsi katra locekļa formai piemērotākās pozas, informāciju par to, kāds vīrietim ir vidējais erekciju skaits dienā un vai arī tavam izmēram ir nozīme... Savukārt tevis pašas labsajūtai atšķir 84. lappusi – tur izlasīsi par jaunu G-punktu, kura stimulācija ļaus tev sasniegt neiedomājamas baudas virsotnes. Un, ja nu tev pēc šī visa paliks pavisam karsti, noderēs pieci seksīgi veidi, kā atvēsināties Cosmo stilā.

Modes lappusēs šomēnes valda jutekliskums un dīvas cienīgas noskaņas. Krāsainas clutch somiņas lieliski papildinās tavu koptēlu ballītē un ikdienā, veiksmīgas tērpu kombinācijas ļaus justies satriecoši jebkurā situācijā, un vasarīgas kleitiņas ļaus izbaudīt augustu, kā vēl nekad! Jautram garastāvoklim un bezrūpīga tēla radīšanai noderēs satriecošais un sulīgais vasaras manikīrs, kuru varēsi izveidot arī tu pati. Savukārt 94. lappusē apskati sapņaini skaisto fotosesiju, kurā varēsi izbaudīt smalku eleganci, kā arī gaisīgus un jutekliskus tērpus.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV