Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Iznācis "Veto Magazine" 23. numurs

Ainārs Rūsiņš, 30.08.2012. 11:34

Numura tēma - "īstajā laikā, īstajā vietā".
Iznācis "Veto Magazine" 23. numurs

Jaunākajā "Veto Magzine" numurā lasāmas intervijas ar tēlnieku un Latvijas Mākslas akadēmijas profesoru Aigaru Bikši, mūziķi Edgaru Žildi, dziesminieku Kārli Kazāku, kā arī elektroniskās mūzikas pārstāvi Oyaarss.

Par rokmūzkas niansēm stāsta grupa Rebel Riot un grupas HMP? pārstāvis Aldis Kaņepe, rubrikā 'Dzīvesstāsts' aplūkots vācu disidents Volfs Bīrmans (Wolf Biermann), kino vēstures starmeši šoreiz izgaismo izcilo režisori Anjēzi Vardu (Agnès Varda), bet ar savu pieredzi dizaina veidošanā dalās modīgie pašmāju drēbnieki no BlankBlank.

"Veto Magazine" modes lapas tapušas stilistes Jūlijas Volkinšteines un fotogrāfa Olivier de Rycke pārraudzībā - viņi atgriezušies no skaisto lietu meklējumiem zem ūdens.

Žurnāls tapis ar Valsts Kultūrkapitāla fonda atbalstu.

"Veto Magazine" var iegādāties "Narvesen" un "Plus Punkts" veikalos, lielākajās "Jānis Roze" grāmatnīcās, kā arī veikalos "LukaBuka", "Rimi" hipermārketos, galerijā "Istaba", bārā/kafejnīcā "Vieta", "Sviestmaižu studija", apavu un aksesuāru veikalos "Bang Bang" un "Boards.lv".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV