Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Latvijas aktieru jaunā paaudze iekaro Krievijas kino

Jekaterīna Hlopova, 07.09.2012. 11:22

L'OFFICIEL Latvija septembra numurs, kas veltīts žurnāla 4 gadu dzimšanas dienai, saviem lasītajiem ir sagatavojis daudz pārsteigumu.
Latvijas aktieru jaunā paaudze iekaro Krievijas kino

«Mode uz latviešiem» – tā saucas lasāmgabals par Latvijas aktieru panākumiem Krievijas kino. Guna Zariņa, Artuss Kaimiņš, Andris Bulis un Mārtiņš Klinta – šajos aktieros krievu režisori saredz tādas kinoleģendas kā Vija Artmane un Ivara Kalniņa potenciālu. «Bet, par Krieviju runājot, var teikt, ka pašlaik baltieši ir modē, pat ar visu akcentu,» - stāsta Nacionāla teātra aktieris Artuss Kaimiņš. «Ja gribi strādāt lielajā kino, nevajadzētu steigties savu seju iztirgot reklāmās, jo tās ir redzamas vai pa puspasauli. Tieši tas pats attiecas uz krievu aktieriem, kur teju vai katram no kāda seriāla nāk līdzi savs tēls». Artuss nesen kā pabeidzis filmēties režisora Sergeja Mokricka jaunākajā darbā «Moscow noir». Par šo darbu Artuss stāsta: «Salīdzinājumā ar stilu, kā tiek uzņemtas latviešu filmas, darbs ir daudz intensīvāks. Neviens nečakarējas, ja strādā, tad strādā, un, ja dzer šņabi, tad dzer, visi šajā ziņā ir vienlīdzīgi, arī lielās zvaigznes.» Savukārt Guna Zariņa stāsta par dalību Kirila Serebreņņikova filmā «Nodevība», kas tikko piedalījās Venēcijas kinofestivāla. Interesanti, ka sākotnējā scenārija variantā Gunas atveidotā izmeklētāja bija paredzēta kā vīriešu loma, taču Serebreņņikovs Rīgas Jaunā teātra viesizrāžu laikā Maskavā uz skatuves ieraudzījis Gunu, nolēmis šo lomu pielāgot tieši viņai.

Īpaša uzmanība šajā numura tiek pievērsta rudens/ziemas 2012/2013 modes tendencēm. Ir zināms, ka septembris modes pasaulē ir kā Jaunais gada sākums. Lasītājus gaida visu šīs sezonas modes tendenču apskats, kam atvēlētas divpadsmit lapās.

Par L'OFFICIEL Latvija jubilejas numura varonēm ir kļuvušas divas brīnišķīgas sievietes – bijusī modele un tagad audumu veikala īpašniece Ramona Burtniece un slavenākā Latvijas dīdžejs - sieviete Ksenija Kamikaza. Ramona un Ksenija ir pavisam atšķirīgas personības, bet viņām ir kas kopīgs – aizraušanas ar savu darbu. Rakstus par Ramonu Burtnieci un Kseniju Kamikazi pilnībā lasiet L'OFFICIEL Latvija septembra numurā.

Vēl viena tēma, kurai jāpievērš uzmanība ir – reportāža no Mercedes Benz B klases jaunā modeļa testa brauciena, ko veica L'OFFICIEL Latvija modes redaktore Olga Kolotova. Detalizētu reportāžu ar Olgas Kolotovas komentāriem par Mercedes Benz B klases jauno modeli jūs atradīsiet L'OFFICIEL Latvija septembra numurā.

L'OFFICIEL Latvija turpina iepriecināt savus lasītājus. Saistībā ar 4 gadu jubileju redakcija dāvina iespēju žurnālu lasīt arī elekstroniskā versijā. Sīkāka informācija stylepages.lv: http://www.stylepages.lv/index.php?id=4546&t=lv/events/news

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV