Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Iznācis oktobra Cosmopolitan

Dāvis Dāvids Sakne, 05.10.2012. 10:31

Līdz ar rudens iestāšanos veikalu plauktos nonācis krāsainais oktobra Cosmopolitan.
Iznācis oktobra Cosmopolitan

Šomēnes uz vāka redzēsi daudzsološo aktrisi Lūsiju Heilu, kura mūs apbūra ar savu talanta, entuziasma un grūtībās rūdītas pašapziņas kombināciju. No šīs seriālu aktrises mēs varam daudz ko mācīties, tāpēc vēlējāmies tev pastāstīt, ka arī tavā DVD plauktiņā netrūkst dzīves guru, no kuriem aizgūt daudz vērtīgu atziņu. Izlasi, ko vari mācīties no tādām seriālu un filmu varonēm kā Serēnas van der Vudsenas, Bridžitas Džonsas, Enijas Valkeres un citām.

Oktobri mēs oficiāli pasludinām par sevis palutināšanas mēnesi! Tieši tāpēc stāstām par pieciem iemesliem, kāpēc necīnīties ar vājību uz caffè latte – izrādās, ka šī „paradīze kafijas tasītē" ir ne tikai garda, bet arī veselīga! Bet jau turpat, blakus lappusē, uzzināsi četras situācijas, kurās tiek piedoti un attaisnoti lieli tēriņi.

Kā jau katru rudeni, arī šogad mūs priecē lieliskas dizaineru kolekcijas un iekārojamas modes lietas. Varam tevi iepriecināt – šajā numurā apkopojām aktuālas kombinācijas no pieprasītākajām modes skatēm un piemeklējām līdzīgus tērpus, kurus vari iegādāties tepat pie mums, turklāt par daudz izdevīgākām cenām. Vēl iedvesmai aplūko labākās make-up tendences rudens/ziemas sezonai.

Oktobris ir laiks, kad vakari satumst arvien ātrāk un mēs vēlamies ieritināties mīļotā vīrieša azotē ar vīna glāzi rokās. Bet ko darīt, ja tev ir slikts noskaņojums, bet mīļotais nezina ne ko teikt, ne kā rīkoties? Kā saņemt no viņa gaidīto atbalstu? Arī šai problēmai Cosmo ir atradis risinājumu – lasi to 56. lappusē. Būtībā jau vīrieši saprot, ka sievietes ir ļoti jūtīgas būtnes, tāpēc bieži nevēlas teikt neko tādu, kas viņas sadusmotu vai pat saraudinātu. Lai no tā izvairītos, viņi mīkstina faktus, taču 58. lappusē Cosmo drosmīgi atklāj šokējošo patiesību: ko vīrieši patiesībā domā par iepazīšanos, flirtu un mīlestību. Savukārt šī gada karstākajā randiņu ceļvedī – 62. lappusē – uzzini, kā pasargāt prātu un ķermeni no vīriešiem – „toksiskiem laika kavēkļiem" un to indīgās ietekmes.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV