Trešdiena, 17.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūdolfs, Viviāna, Rūdis;

Smalko aprindu modes dāmas kļūst par dizainerēm

Andrejs Podobeds, 09.10.2012. 16:17

L'Officiel Latvija oktobra numurs stāsta par jaunu smalko aprindu modes dāmu kaislību – viņas sākušas nodarboties ar modes dizainu. Un tas nav tikai vaļasprieks. Dažām šī nodarbe jau ir kļuvusi par biznesu.
Smalko aprindu modes dāmas kļūst par dizainerēm

Irina Skladnova, Daniella Trofimova, Ella Gorbova un Marta Bērzkalna – viņas visas sāka ar to, ka darināja sev drēbes un aksesuārus. Ņemot vērā, ka tās ir turīgas dāmas un var iegādāties jebkuras luksusa preces, viņu vēlme ir, lai īpašumā būtu unikālas, ekskluzīvas lietas, kas radītas vienā eksemplārā. Un tā sākumā šīs lietas viņas radīja vispirms sev. Talāk jau šīs mantas novērtēja arī draudzenes, radās pasūtījumi un meitenēm neatlika nekas cits, kā izveidot savu zīmolu. Kādreiz arī Viktorija Bekhema tā sāka un piedzīvoja līdzīgu attieksmi kā mūsu varones- neraugoties uz to, ka daudzi pret viņu modelētāju spējām izturējās visai skeptiski, tagad jau ir gūti panākumi. Tāds pats liktenis ir arī maskavietei Uļjanai Sergijenko, kura nu savas kolekcijas demonstrē Parīzes haute couture modes nedēļā. Iespējams, arī mūsu varones šajā jomā gaida spoža nākotne. Vairāk lasiet L'Officiel Latvija oktobra numurā.

Vēl viena spilgta personība L'Officiel Latvija oktobra numurā ir horeogrāfe Alla Sigalova, baleta «Otello» autore- izrāde Latvijas Nacionālajā operā 18.oktobrī. Kadreiz Sigalova sadarbojās arī ar dziedātāju Laimu Vaikuli. Pateicoties viņai, mūsu zvaigznes 90. gadu šovi kļuva ļoti slaveni. Alla Sigalova ļoti reti runā ar preses pārstāvjiem, taču L'Officiel Latvija viņa pieļāva izņēmumu – un ne tikai sniedzot atklātu interviju, bet arī piedaloties ekskluzīvā foto sesijā. Jāatzīmē, ka Alla Sigalova žurnālu L'Officiel uzskata par modes un stila guru: „Par modi es sāku interesēties jau agrā bērnībā. Tā nu bija sanācis, ka brīžos, kad mani vajadzēja kaut kur atstāt, mani aizveda uz Ļeņingradas Publiskās bibliotēkas slēgtajiem fondiem. Tur es šķirstīju 70. gadu žurnāla L'Officiel kaudzi, kurus tolaik nekur citur nevarēja dabūt pat paskatīties. Tas bija kaut kas neticams! Es domāju, ka tieši L'Officiel ir izveidojis manu izpratni par stilu". Interviju pilnībā lasiet L'Officiel Latvija oktobra numurā.

Vēl, oktobra numurā Jūs varat lasīt interviju ar popzvaigzni Keitiju Periju (viņu atradīsiet arī uz žurnāla vākā). Ekskluzīvā intervijā dziedātāja stāsta par savu skatuves tēlu,, par modi un par to, kā viņa sasniedza tādu popularitāti: «Esmu nolēmusi cīnīties un gūt panākumus līdz brīdim, kamēr man paliks 25. Ja nekas no tā nesanāks, vienkārši atradīšu sev labu vīru.». Tāpat lasiet žurnālā materiālu par ģeniālo Japānas mākslinieci Jajoi Kusamu, kā arī rakstu par Teodoru Antoniju Tugaju, kurš pagājušā gadsimta sākumā desmit gadu vecumā no Latgales devās uz Somiju un kļuva par izcilu somu režisoru, scenāristu un filmu producentu.

Galvenās rudens-ziemas modes tendences Jūs atradīsiet oktobra fotosesijā „Pieaugušo spēles". Kas L'Officiel Latvija izveidojis sadarbībā ar veikaliem Podium, Skala, Concept store, Nolo, Carolinakmit un Adamos.

Atgādinām, ka žurnāla 2013.gada abonēšanas kampaņa jau sākusies! Visi, kas iegādāsies žurnāla L'Officie Latvija gada abonementu līdz 31.decembrīm piedalīsies loterijā. Galvenā balva – burvīgs foto aparāts Sony NEX 5R. Abonēt žurnālu L'Officiel Latvija ātri un ērti ir iespējams mājas lapā www.stylepages.lv.

Papildu informācija: www.stylepages.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV