Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Breda Pita dzīve skaitļos

Andrejs Podobeds, 20.11.2012. 12:42

L'Officiel Latvija novembra numurs iepriecina savus lasītājus ar speciālo bezmaksas pielikumu vīriešiem - L'Officiel Hommes.
Breda Pita dzīve skaitļos

Par šī numura galveno varoni ir kļuvis brīnišķīgais aktieris, sieviešu favorīts un sešu bērnu tēvs - Breds Pits. Jāmin, ka Holivudas zvaigzni burtiski vajā skaitļi, tie ir gan filmu nosaukumos, kuros filmējas Breds, gan sieviešu skaitā, ar kuru viņam bijušas attiecības. Tie ir sastopami pat jaunajā reklāmas kampaņā sieviešu aromātam Chanel № 5. Breds Pits atklāj: „Mana nedēļa ir pavisam vienkārša: piecas dienas nedēļā man pa pēdām seko trīs mašīnas ar paparaci. Lūk, tāda aritmētika". Lai pilnībā atklātu Holivudas zvaigznes dzīvi skaitļos un faktos, meklējiet rakstu „Pitbula numeroloģija" L'Officiel Latvija novembra numura pielikumā L'Officiel Hommes.

Vēl viens L'Officiel Hommes varonis ir Latvijas motofrīstaila pionieris Mārtiņš Aleksandrovičs. Martiņš ir divkārtējs Latvijas čempions, kas ir arī ieguvis balvas Eiropas un pasaules čempionātos. Droši var teikt, ka viņa liktenis bija jau noteikts bērnībā. „Mamma ļoti cerēja, ka es kļūšu par pianistu," stāsta Mārtiņš. „Viņas dēļ es godīgi septiņus gadus nomācījos mūzikas skolā. Tomēr tētim saistībā ar mani bija pavisam citi plāni. Kad sekmīgi biju pabeidzis pirmo klasi, viņš man uzdāvināja mopēdu, un tas arī noteica manu likteni". Lasiet rakstu par Mārtiņu Aleksandroviču L'Officiel Hommes novembra izdevumā.

Vēl L'Officiel Hommes novembra izdevumā nav palikusi nepamanīta arī vīriešu modes tēma, kas atklāj visas aktuālākās rudens/ziemas modes tendences un krāsas. Tāpat nepalaidiet garām materiālu par vīriešu aromātiem, kurā Latvijas aktieri, mūziķi un biznesmeņi stāsta par to, kā jāsmaržo īstam vīrietim. Nu un, protams, vīriešu žurnāls nevar iztikt bez sievietēm - L'Officiel Hommes novembra pielikumā Jūs atradīsiet fotosesiju ar bijušo amerikāņu pornoaktrisi Sašu Greju. Noskaidrojiet, kāpēc viņa atstāja savu karjeru un ar ko nodarbojas tagad.

Atgādinām, ka L'Officiel Hommes bezmaksas ir pieejams elektroniskā versijā iPad un iPhone īpašniekiem, kā arī sociālajā tīklā facebook.com.

iPhone un iPad: http://itunes.apple.com/lv/app/lofficiel-latvia-magazine/id542688639?mt=8
Facebook: http://apps.facebook.com/lofficiellatvia/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV