Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Latvijas svētku fejas L'Officiel Latvija jaunākajā numurā

Andrejs Podobeds, 14.12.2012. 14:37

Agrāk viņas dēvēja par „saviesīgu pasākumu organizētājām", bet tagad – par event manager. Jaunais L'Officiel Latvija apvienotais numurs (decembris/janvāris) iepazīstina ar četrām burvīgām sievietēm, kuru darbs ir – mūsu atpūta: Sindiju Vildi, Daci Ozolu, Līvu Jaunozolu un Gundegu Skudriņu. Katrai no viņām ir sava odziņa. Piemēram, Dace Ozola (aģentūra „Medūza") uzskata, ka ar pasākumiem ir kā ar attiecībām – lai tās būtu lielisks, jābūt savstarpējai cieņai, uzticībai un vēlmei visu darīt vēl labāk. Savukārt Līvas Jaunozolas trumpis ir dekorācijas un patīkamas gaisotnes uzburšana. Lasiet L'Officiel Latvija apvienoto decembra/janvāra numuru un uzziniet vairāk par mūsu burvīgajām „svētku fejām".
Latvijas svētku fejas L'Officiel Latvija jaunākajā numurā

Vēl viena spilgta personība, kuras interviju varēsiet lasīt L'Officiel Latvija jaunajā numurā ir modes eksperte un bijusī L'Officiel Russia galvenā redaktore - Evelīna Hromčenko. Jau vairākus gadus Baltijas pirmajā kanāla viņa vada raidījumu „Modes spriedums" un uzskata, ka viņas darbs ir līdzīgs ārsta darbam: „Viņa nosaka diagnozi un sāk ārstēšanu". Kā saka Evelīna, daudziem šis raidījums ir kļuvis liktenīgs: „Es lieliski atceros sievieti, kura pēc dzemdībām pieņēmās svarā un nekādi nespēja no tā atbrīvoties. Šā iemesla dēļ vīrs, kuram patīk slaidas dāmas, viņu pameta. Sievietei sākās depresija, un beigu beigās viņa nonāca tiktāl, ka astoņus gadus vecais dēls palūdza, lai mamma vairs nenāktu viņam pretī uz skolu, jo nevēlējās, ka viņa tiktu noturēta par klaidoni. Pārģērbusies un ieguvusi jaunu grimu, matu sakārtojumu, sieviete tik ļoti sev iepatikās spoguļattēlā, ka pēkšņi... sāka notievēt. Izrādās, daudzi no laimes krītas svarā. Ierodoties tiesā šķirt laulību, sieviete jau bija tikpat slaida kā pirms kāzām. Pārsteigtais vīrs vairs nevēlējās šķirties, bet sieviete bija izdarījusi savu izvēli un sāka jaunu, skaistu un laimīgu dzīvi kopā ar vīrieti, kuram bija svarīga viņa pati, nevis viņas apģērba izmērs". Kas attiecas uz pašu Evelīnu, tad raidījums „Modes spriedums" ir zinātniska laboratorija nevis godkāres tirgus. Darbs televīzijā ir pieradinājis viņu nepretenciozāk skatīties uz savu attēlu ekrānā un vairāk uzticēties citiem. „Esmu tik pārliecināta par savas vizāžistes un frizieres darbu, ka pirms došanās uz studiju pat varu neieskatīties spogulī".

Tāpat jaunajā L'Officiel Latvija numurā Jūs atradīsiet materiālu par Latvijas dizaineres Natālijas Jansones korejiešu brīvdienām, varēsiet uzzināt igauņu ekstrasenses Ilonas Kaldres skaistuma recepti un, protams, arī modes padomus pirms Ziemassvētkiem. Savukārt, bezmaksas pielikums Shopping Guide piedāvā Jums ieskatu Rīgas modes veikalu klāstā, kuros varēsiet atrast stilīgus apģērbus un jaukas dāvanas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV