Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Februāra Cosmopolitan jau veikalos

EasyGet.lv, 01.02.2013. 15:25

Līdz ar pēdējā ziemas mēneša iestāšanos, klāt ir jaunais februāra Cosmopolitan – spilgts, košs un atsvaidzinošs. Liec punktu ikdienas rutīnai un ļaujies košajām krāsām un lieliskiem padomiem, kuru šomēnes žurnālā netrūkst!
Februāra Cosmopolitan jau veikalos

Vāka meitenes lomā šomēnes iejutās Kārlija Reja Džepsena. Viņas dzīve ir kā Pelnrušķītes stāsta modernā versija: sapņojot par lielu nākotni, viņa gadiem ilgi uzstājās bāros un kafejnīcās (turklāt strādāja par oficianti). Šobrīd viņas hitam Youtube vietnē ir 300 miljoni skatījumu (un šis skaitlis aug), kā arī Džastina Bībera, ASV Olimpiskās peldēšanas izlases, Hārvarda beisbola komandas un citu izpildītas versijas. Par to, kā pēdējā gada laikā ir mainījusies viņas dzīve, lasi Cosmo intervijā!

Ja arī tev, tāpat kā Kārlijai, ambīciju netrūkst, iepazīsties ar Cosmo ceļvedi mērķu sasniegšanā. Pētījumi liecina: cilvēki, kuri dzīvē izsver savus mērķus un tiem seko, ir veiksmīgāki. Tāpēc izlasi padomus, kā pareizi noformulēt savas vēlmes un sasniegt tās pēc iespējas ātrāk! Ja viens no taviem mērķiem ir slavenību cienīgs atvaļinājums, ieskaties 74. lappusē, kur piedāvājam tev unikālus ieteikumus, kā izbaudīt zvaigžņu atvaļinājumu slavenos kūrortos par draudzīgām cenām. Bet, ja vēlies vienkārši pasapņot, uzzini ko vairāk par miljards dolāru mazulītēm – slavenākajām sievietēm, kuras var tērēt vecāku nopelnītos miljonus.

Ja pie pirmā miljona (pagaidām) vēl neesi tikusi, tāpat ir vērts ieskatīties Cosmo modes un skaistuma lapās – tur tu atradīsi daudz stilīgu lietu par pieejamām cenām. Mēs apkopojām 10 labākos pirkumus, kuros ir vērts investēt atlaižu laikā, kā arī izveidojām stilīgākā apģērba un inventāra izlasi taviem slēpošanas vai snovošanas piedzīvojumiem. Savukārt skaistumkopšanas sadaļā tu atradīsi krāsainus un iedarbīgus līdzekļus, kuru cena nepārsniedz 5 latu robežu.

Ar ko tev saistās februāris? Ļoti iespējams, ka ar Valentīna dienu. Neuztraucies, tas nenozīmē, ka tev šomēnes jāaizraujas ar klišejām – tieši otrādi! 59. lappusē mēs apkopojām 5 oriģinālas randiņu idejas. Nekādas salkanības! Savukārt jau nākamajā lappusē tu vari izlasīt, kāpēc sakarīgi vīrieši mūsdienās ir kļuvuši par deficītu. Taču Cosmo zina, kur meklēt tavu Lielisko! Bet, ja tev pirms laika ir beigušās ilgstošas attiecības, agri vai vēlu pienāks brīdis pirmajam seksam pēc šķiršanās. Cosmo raksta par trim vadlīnijām, kuras tev ir jāievēro, lai šis sekss tev izvērstos par patīkamu pieredzi, kas vairos tavu pašpārliecību un optimismu.

Februārī esam tev sarūpējušas pavisam karstu pārsteigumu! Iedomājies Robertu Patinsonu, britu prinčus, Deividu Bekhemu... pavisam kailus! Pareizāk sakot, Cosmo fotosesijā atkailinājās viņu līdzinieki – tikpat seksīgi kā pašas iekārojamās slavenības. Esi laipni lūgta sieviešu slēptākajās fantāzijās žurnāla 90. lappusē!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV