Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Iznāk žurnāla "Figaro" jaunākais numurs

Kristīne Komarovska, 19.02.2013. 11:40

Par godu Lielās Mūzikas balvas 20 gadu jubilejai šodien iznāk žurnāla "Figaro" pavasara izdevums.
Iznāk žurnāla "Figaro" jaunākais numurs

"Figaro" pavasara numurā lasi lielo interviju ar Raimondu Paulu, uzzini visu bijušo Latvijas Republikas Kultūras ministru domas par Lielās Mūzikas balvas nozīmi Latvijas kultūras dzīvē. "Figaro" pavasara personība - lieliskais virsdiriģents Jānis Erenštreits. Festivāla Positivus radītājs Ģirts Majors atklāj savu mūzikas gaumi rubrikā Melomāns. "Figaro" pavasara talants - Elza Rozentāle, kuru nule kā bija iespējams dzirdēt vairāk nekā 20 Cabaret Bamboloo izrādēs. Toms Grēviņš iepazīstina ar 10 nākotnes TOP grupām no Eurosonic Noorderslaag. Otto Ozols atklāj aktuālāko pasaules seriālu mūzikas radītājus un to noslēpumus. "Figaro" pavasara leģendas - Uldis Stabulnieks un Patrīcija Kāsa, kuru jau pavisam drīz būs iespējams dzirdēt arī Latvijā. Orests Silabriedis pēta Johanesa Brāmsa mīlestības, mūzikas un matemātikas kopsakarības. Linda Briinums uzbur pavasari fotosesijā ar Elīnu Šimkus. Izkrāso pavasari mūzikas skaņās ar "Figaro" kalendāra palīdzību un, izmantojot Figaro Kultūras karti, ietaupi apmeklējot koncertus un teātra izrādes.

Vēl žurnālā "Figaro": ceļojums uz Vašingtonu, Mazsalacas valdzinājums, muzikālās pirmizrādes Latvijā, Ilze Ķuzule - Skrastiņa, 17 pavasara mirkļi modē un mūzikā Grētas Gorjučko rakstā, Pētera baznīcas vēsture u.c.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV