Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Iznācis „Veto Magazine” 26. numurs

Santa Vaskinoviča, 27.05.2013. 11:01

Numura tēma - bērnība
Iznācis „Veto Magazine” 26. numurs

Ar šo numuru "Veto Magazine" atgriežas pie savas sākotnējās cenas - zemākās žurnāla pastāvēšanas vēsturē. Ieturot tikpat augstu materiālu un dizaina kvalitāti kā līdz šim, 80 lappuses biezais žurnāls nu maksā tikai 1.49 Ls.

Jaunākajā „Veto Magazine” numurā lasāmas intervijas ar dāņu indie mūzikas apvienību Efterklang, rakstnieku Tomu Kreicbergu, pašmāju grupu The Sound Poets, daudzpusīgo mākslinieci Kristu Burāni, dzīvespriecīgo žurnālisti Evu Ikstenu-Strapcāni un citiem. Modes māksliniece Irita Tīlane-Pakalniņa "Veto" stāsa par jauno latviešu zīmolu „Utha”, multinstrumentālists un trokšņu mūzikas kolektīva PuseH/PuseW dalībnieks Andrejs Zālītis - par jaundibināto mūzikas izdevniecību, savukārt literatūras sadaļā lasāms Agneses Rutkēvičas stāsts "66/12".

Vizuālo noformējumu šim "Veto" numuram veidojis Dānijā dzīvojošais mūsdienu spilgtākais kolāžu mākslinieks Sergejs Svjatčenko.

Žurnāls tapis ar Valsts Kultūrkapitāla fonda atbalstu. "Veto Magazine" var iegādāties "Narvesen" un "Plus Punkts" preses tirdzniecības vietās, lielākajās "Jānis Roze" grāmatnīcās, kā arī veikalos "LukaBuka", "Rimi" hipermārketos, galerijā "Istaba", bārā/kafejnīcā "Vieta", bārā "Sviestmaižu studija", apavu un aksesuāru veikalos "Bang Bang" un "Boards.lv". www.vetomagazine.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV