Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Iznācis jaunais žurnāla Figaro numurs ar Mārtiņu Braunu uz vāka

Kristīne Komarovska, 03.06.2013. 11:09

Vasaras Figaro veltīts Dziesmu un deju svētkiem - lasiet par Dziesmu svētku estrādes noslēpumiem, Gido Kokara koru reliģiju, lielo interviju ar Mārtiņu Braunu.
Iznācis jaunais žurnāla Figaro numurs ar Mārtiņu Braunu uz vāka

Jaunajā numurā Figaro pēta mūzikas terapijas ietekmi uz cilvēku, iepazīstina ar mūzikas un matemātikas likumsakarībām.

Figaro vasaras personība – apburošā operdziedātāja Maija Kovaļevska. Rīga Radio DJ Eduards Švāns atklāj savu savdabīgo melomāna dabu. Figaro pavasara talants - Dons, kas nulle kā laidis klajā savu jauno albumu “Signāls”. Toms Grēviņš atklāj viedokli par Latvijas un Baltijas mūzikas festivāliem. Otto Ozols par dižāko mūsdienu komponistu vājību - komponēt mūziku multfilmām. Figaro vasaras leģenda - Robijs Viljams, kuru jau augusta beigās varēsim klātienē dzirdēt Tallinas Dziesmu svētku estrādē. Ļaujies vasaras burvībai un izbaudi vasaras festivālus ar Figaro kalendāra palīdzību un, izmantojot Figaro Kultūras karti, ietaupi apmeklējot koncertus un teātra izrādes.
Vēl žurnālā Figaro: Gundara Āboliņa Oslo piezīmes, fotosesija ar Agitu Ikaunieci, Jēkabpils Operas festivāls, Laura Reinika sīkumi, vasaras festivālu mode Grētas Gorjučko rakstā u.c.

Figaro vasaras numurs no šodienas pieejams preses tirdzniecības vietās visā Latvijā.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV