Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Benita Sadauska latviešu tautastērpā

Andrejs Podobeds, 17.06.2013. 14:06

Jaunajā L’Officiel Latvija numurā piecas daiļas un Latvijā pazīstamas sievietes – Benita Sadauska, Regīna Razuma, Agnese Vārpiņa, Elita Kļaviņa un Marta Bērzkalna piedalījās unikālā foto sesijā, kas ir veltīta Dziesmu svētkiem.

Modes redaktores Olgas Kolotovas un fotogrāfa Oļega Zernova veidotajā stailingā, projekta varones iejutās latviešu tautu meitu tēlos. Jāatzīmē, ka šis stailings ir neparasts ar to, ka nacionālo kostīmu elementi tika kombinēti ar mūsdienīgiem apģērbiem. Līdztekus vēsturiskajai un kultūras vērtībai tam piemīt vēl kāda neapšaubāma priekšrocība – tautastērps vienmēr ir mūsdienīgs un nekad neiziet no modes. Meklējiet L’Officiel Latvija speciālo projektu „Ar dziesmu rotājos” jaunajā žurnāla numurā.

Tāpat apvienotajā jūnija/jūlija numurā atrodamas televīzijas raidījumu vadītājas un LNT ziņu moderatores Kristīnes Garklāvas skaistuma receptes. Neskatoties uz aizņemto darba grafiku, celšanos piecos no rīta katru dienu un mazo bērnu, viņa vienmēr izskatās lieliski. Žurnālam L’Officiel Latvija Kristīne atklāja savus skaistuma receptes, un šeit ir viens no tiem: „Nespēju iedomāties savu dzīvi bez sporta. Man tas ir savdabīgs enerģētisks rituāls, kas sniedz prieku un eiforijas sajūtu. Nodarbojos ar to ne jau kaut kādu uzvaru vai sasniegumu dēļ, bet vienkārši prieka pēc. Ziemā slēpoju un braucu ar sniegdēli. Vasarā ar laivām upēs iekšā, bet, ja jūrā ir pietiekami lieli viļņi, tad sērfoju vai nodarbojos ar kaitbordu.” Visas Kristīnes Garklāvas skaistuma receptes uzzināsiet jaunajā L’Officiel Latvija numurā.

L’Officiel Latvija apvienotajā jūnija/jūlija numurā atradīsiet ekskluzīvu interviju ar modes nama Dior jauno vadītāju – Rafu Simonsu, kurā viņš stāsta par darbu jaunajā vietā un to, kas ir mainījies kopš viņa ierašanas modes namā. Bez tā, šis numurs iepriecinās Jūs ar peldkostīmu pārskatu no pasaules labākajiem dizaineriem, kā arī ar Džordžijas Meijs Džageres interviju - tas un daudz kas cits sagaida Jūs L’Officiel Latvija apvienotajā jūnija/jūlija numurā.

Jauno žurnāla numuru meklējiet pārdošanas vietās vai lasiet elektroniski iPhone, iPad un Facebook.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV